torsdag 10 september 2009

En del nytt att visa, men även lite gammal skåpmat

Det har ju varit ett gäng födelsedagar nu i augusti och september. De kort jag inte visat ännu, tänkte jag lägga ut nu. Först ut kommer kortet till Elena, Leias gudfars flickvän: (De som har gott minne, känner igen kortet sen tidigare, men nu har det blivit några förändringar på det.) Insidan. Min cirkeldeltagare och väninna Kerstin fyllde år, men det kortet är det tyvärr censur på ännu, eftersom jag har lämnat in det till en DT-ansökan!! Sen kommer kortet till morsan: Detta var med i Magdas CC i våras... En enkel insida, inspirerad av Christina. Jaha, sen har vi kortet till mormor: Även detta skapat till Magdas CC i våras... Samma här med insidan, inspirerad av Christina. Leias gudsysters storebror fyllde år! (Leias gudmor har en dotter som heter Alice. Jag är gudmor till Alice. Därav är ju tjejerna gudsystrar!! Och Alice har en storebror, Anton.) Krångligt?! ;-) Inte egentligen... Detta kortet har nog legat i 1,5 år i mina gömmor tror jag, fast det är inte visat här tidigare. Det är ett 3D-kort, färdigt på ark, bara att klippa ut och montera. Annars går det i enkla, klara färger, inget komplicerat. Kändes nästan lite väl enkelt, men blev lite bättre sen jag doodlat lite. Yoli fyllde 25 år: Ett trishutter-kort, superrolig teknik! Insidan, dekorerad med flera av de blommor jag fick i min vinst från Scrappyjan. Älskar de blommorna, tur att jag fick så många!! Sen har vi ju skapat en del i cirkeln. Denna boxen har jag hittat beskrivning till i en norsk blogg, men skrivit en tutte till den, så att jag kunde lära mina tjejer den. Jag tror att den blev mycket uppskattad, för den är superenkel att göra! På den högra boxen sitter fler blommor från Scrappyjan. I den norska bloggen hade boxen inga mattor på insidan, men jag tyckte det skulle vara snyggare. Sen blir det säkert supersnyggt om man har ett snyggt dubbelsidigt papper, så att man kan vända andra sidan till på pappret inut boxarna. Jag har en cirkeldeltagare i min nybörjarcirkel, som skulle stå på en marknad för någon vecka sedan. Hon frågade om jag hade några saker hon kunde sälja åt mig. Jag blev ju jätteglad för detta tillfälle, men tänkte att mina visitkort måste jag ju skicka med. Det funkar väl att lägga dem direkt på bordet antar jag, men det tyckte så klart inte jag. Så jag slängde ihop ett visitkortsställ! Sett hos Bettan. Utan visitkort..... Med visitkort. Detta blev jag mycket nöjd med!! Nu ska jag ge mig!! Hihihi, har ni orkat ända hit?? Vad tåliga och uthålliga ni är!! Stort tack för att ni orkade med hela detta mastodontinlägget. Utlovad tutte kommer något senare i kväll.

5 kommentarer:

 1. Hej igen! ;o)
  Vilka vackra födelsedagskort du gjort! :o)
  Allihop är superdupersnygga! :o)
  Gillar särskilt kortet med blommorna i mitten i färgerna lila och blått. Fanns en sådan blomma på KAOS:en jag fick av dig, SÅ LÄCKER! Kan inte se mig mätt på den! :o)
  Ha det bra,
  kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. Visit kort asken och alla kort som du har gjort alla är helt UNDERBARA vilket jobb:) Du är duktig du:)
  Förlåt att du inte har fått svar på din fråga som du hade lämnat hos mig före nu!! Jag har varit dålig så var tvungen att ta en paus från blogg och pyssel. Hoppas att den info du ville ha kommer bättre sent en inte alls:) När jag sätter lås på mina lådor / askar så använder jag "Tim Hots long Brads" dom är dubbelt så långa som vanliga brads och dom funkar hur bra som helst:) Lycka till ditt projektet som du håller på med:) Ha en riktigt trevlig fredags kväll och helg. Kramis från lilla Pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 3. Å så många vackra kort. Kortet till mormor blev en stor favorit. Så duktig du är!

  SvaraRadera
 4. .. Igen... verkligen superfina kort!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.