tisdag 15 september 2009

Gamla kort...

Hej på er, det är allt sällan ni får se något skapat av mig numera! Jag har så fullt upp, att när jag har en stund över fastnar jag i bloggrundan... och ändå blir det inte många kommentarer.... Jag har det förhoppningsvis lite bättre snart, det har varit mycket jobb med att starta upp två cirklar, samtidigt som halva släkten fyller på höstkanten. (Den andra halvan fyller ihopsamlat på våren.) Nu ska man också gärna sälja av lite grejer, pysselsaker och annat, som kan generera pengar till scrapmässan i oktober! Samtidigt som man behöver nytt material att jobba med, tuff balansgång. Finns ju så oerhört mycket man vill köpa sig att pyssla med! I morgon ska jag och mina "avancerade tjejer" åka iväg och träffa en supertrevlig tjej (ja, hon verkar supertrevlig på mailen i alla fall!) för att handla i hennes butik, Designat. Kika gärna in hos henne på webben, hon har mycket fint. Bor man i Linköping är det så bra att handla av henne, för då kan man åka dit och hämta, så slipper man frakten. Men två gamla kort ska jag visa i alla fall, ni har sett varianter på dessa kort tidigare, de har blivit favoriter i cirklarna!! Ett spinnerkort. Blomman, som jag låtsas är en snöflinga här, har jag vikt själv enligt en beskrivning från en amerikansk tjej. De är jättelätta att göra! Kan posta en beskrivning senare, om intresse finns. Försöker ju dekorera insidorna lite mer, här fick det bli mattor enligt framsidan, och en ihopbyggd snöflinga av olika stickers. Även baksidorna behöver jag bli bättre på att få fina, men det kommer så smått. Ett sliderkort. Jaha, inte mer att visa just nu, men förhoppningsvis kommer det mera snart. Jag måste ju ta mig själv i kragen och börja scrappa och leverera KAOS:ar omgående. Problemet är att jag inte har så mycket flyt just nu. Jag gör vad jag kan, besöker olika shopar, bloggar och forum, men det riktiga flytet låter vänta på sig. Kanske är jag alldeles för stressad för att kunna prestera bra?! Ha det så gott, och tack för titten, även om ni får gammal skåpmat!

5 kommentarer:

 1. Jätte fina kort gumman *nickar*

  Skoj att shoppa hos designat. Alltså har hon butiken hemma eller ligger den någonstans i Linköping?

  Ha de gott och jobba inte eller stressa inte ihjäl dig.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej på dig Linda:) Jag har inte sett dessa kort förut så för mig är dom helt nya och jag gillar dom JÄTTEMYCKET:) TACK SNÄLLA FÖR ALLA dina kommentarer hos mig jag är så glad för veranda en ska du veta:) Tur att du gillar mina KAOS Awards för det kanske är så att det dimper ned något åt dig ha ha ha
  Lycka till med allt du håller på med och jag lovar vi har alla pyssel torka då och då sen kommer det tillbaka igen:) Ha en toppen dag och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 3. Kjempeflotte kort du har laget!! Den "snøstjerneblomsten" var rålekker!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kort! Och den där blomman är underbar! Har sett den förr men aldrig testat själv, tack för länken, ska spara den.

  SvaraRadera
 5. Jättefina kort! får massa bra inspiration!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.