fredag 11 september 2009

Tutorial på arkiv - Expanding Memories

Jag ska nu prova en helt ny sak för mig!! Nämligen att helt sonika ladda upp min pdf av tutorialen till sidanhttp://www.4shared.com, och låta er få tillgång till den på den vägen. På detta viset slipper jag skriva hela tutten igen, och foga in alla bilder på nytt. (Vilket jag skulle få göra annars.) Kommer kanske att prova lite olika sätt för er att ladda ner en pdf på, så får ni sedan rösta vilket ni tycker passar smidigast. Jag vill nämligen inte ha en massa extra jobb, som det blir när man måste skriva in allt en gång till. Nåja, det räcker med att kopiera in texten, men sen ska alla bilder monteras in på rätt ställe, och en del tuttar är ju ganska långa. Men först!! Jag har en del regler innan du får ladda ner filen:
Ni får gärna låna tutorials från min sida, men jag vill inte att ni lämnar dem vidare! Har ni en träff/cirkel eller liknande, vill jag att ni frågar mig om det är okej att använda dom först. Jag har lagt ner många timmar på att fotografera och skriva dessa beskrivningar, och vill inte att de sprids hej vilt! De foton som finns i beskrivningarna är mina, och får ej kopieras/skrivas ut i syfte att sprida dom vidare. Har du en blogg, och gillar min beskrivning, länka gärna tillbaka hit till mig då. Tacksam för förståelse! Här finns min pdf, fri för dig att ladda ner. Lämna gärna feedback på tutten, eller på sättet du laddar ner den på, eller ja, vad du vill! Jag vill dock klargöra att detta inte alls är min idé, jag har bara gjort en engelsk video och en engelsk tutorial till en komplett svensk tutte!! Tack för titten!

4 kommentarer:

 1. Hej och tack för din gulliga kommentar i min blogg! Blir jätteglad över att du vill ge mig en KAOS, men måste säga att jag är urdålig på att skicka sådant vidare.... Du får välja själv om du ff vill skicka till mig ;)'

  Måste också säga att du gör såååå vackra kort!

  Kram, W.

  SvaraRadera
 2. Å vad bra att "brads" tipset kom i tid det blir jag glad för det är alltid roligt när man kan hjälpa till:) Ja Korsett väskorna blev bra till slut men mycket piller och det var jobbigt att göra dom i början tyckte jag. Men när man väl har fått in känslan hur man gör så blev jag nöjd:) Jag har fått mallen av min vän Rita det stämmer och hon har i sin tur köpt mallen här:
  http://www.cardcarousel.co.uk/store/
  Önskar dig en riktigt bra helg och sköt om dig, kramis från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har inte varit inne på din blogg innan, hittade den via yolis blogg. Fullkommligt älskade kortet du gav till henne i 25årspresent! Åhh va vackert det var! Så jag följde länken och hamnade här på din sida. Jag bara fortsätter att inspireras av alla dina inlägg. Vilken grymt härlig stil och smakfulla kort och LOs du lyckas få till om o om igen. Jag kommer verkligen fortsätta att kika in här i ditt krypin. Tack för inspirationen!
  Kram,
  Mli

  SvaraRadera
 4. Ja du gör verkligen fina kort.. gillar dem jättemycket, men för mig är sånt här ganska nytt, i vintras började jag nosa lite på kort och scrapping, har ju en scraptokig dotter så det går ju knappt att låta bli att inspireras.. =). Det här du skriver i detta inlägg.. förstår jag knappt, ?? jo jag vet vad pdf - fil är men vad?. Förklara gärna för mig som inte hänger med.. =).. Tack förresten för kommentaren och jag lider med dig att du inte kan vandra runt i berg längre.. kram på dig..Moa

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.