onsdag 30 september 2009

Här händer inte mycket...

Jag scrappar massor!!!! Men inte mycket går att visa upp.... :-( Det mesta jag gjort senaste månaden har skickats in till olika DT-ansökningar, så de kan inte visas än. Lovar att visa upp så snart det går. Under tiden kan jag visa detta: (klicka på bilden så syns det tydligare) Okej, jag fick klicka på att bara visa scrapbloggar, men ändå!!! Plats nr 61 går ju inte av för hackor!! Glad, så glad.... Tyvärr har jag inte fått några betyg på sidan ännu, men det kommer väl kanske. Lovar att det kommer scrappade saker snaaaaart!!!

8 kommentarer:

 1. Hej hej kompis!

  Kikar in för att se hur du har det. :)

  Bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Vi väntar med spänning på dina alster!!
  Jag var och testade decoupage för första gången i förra veckan. Superskoj - ska se om jag kan använda tekniken på lite kort i framtiden :)
  Ha en härlig helg! Själv ska jag jobba lör-sön-mån...
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Nä, jag hittar inte till dig på scraptoppen. Jag har letat igenom hela listan 3 gånger nu. Tänkte rösta, ju :-)

  SvaraRadera
 4. Ursäkta! Glöm min förra kommentar. Ja, det tar ett tag innan polletten trillar ner ibland. När jag läste din text en gång till fattade jag till slut att man skulle välja scrapbloggar. Nu är det röstat i alla fall! :-)

  SvaraRadera
 5. Plats 57 nu när jag tittade in och klickade på dig, omdöme lämnade jag med :)

  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 6. Jag väntar med stoooor spänning på dina alster ska bli jättekul att se vad fint du har skapat:)Å vad KUL att du gillade "Inger väskan" jag har gjort en egen mall till denna ja:) Självklart delar jag med mig om du går in på min blogg och går in under kategorier å klickar in dig på väskor å går så långt tillbaka som det bara går nästan så ska du hitta mallen till väskan där:) Det finns beskrivning och bilder steg för steg hur du gör väskan LYCKA TILL NU VILL JAG SE EN VÄSKA HOS DIG hi hi h Ha en toppen dag och vecka kramis från lilla vännen Inger:)

  SvaraRadera
 7. Kommer in med en stor kram...

  Hoppas allt är bra med dig.

  kram kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.