onsdag 9 september 2009

Pekfingervalsen

Hade tänkt blogga om arkivet vi gjort idag på cirkeln, men har svårt att skriva. Jag har inte den rätta fingersättningen på tangentbordet, men skriver relativt snabbt ändå. Men idag när jag skulle förbereda till cirkeln, skar jag ett djupt snitt i vänster pekfingertopp! Så trots att jag har nio fullt fungerande fingrar kvar, så blir det helfel när jag ska skriva - med andra ord, jag skriver med pekfingervalsen. Försöker jag någon sorts fingersättning, så sätter jag också ner det onda pekfingret av automatik. Så ni får hålla tillgodo med bilden av arkivet idag - det jag gjorde tutorial av, så får ni höra resten sen! Intresserad av beskrivning någon??? Beskrivningen till arkivet som jag gjort, består ju av en engelsk ej komplett tutte (tutorial) plus en video. Jag har istället fotat ihop en egen tutte av detta, kan tänka mig att lägga ut den om intresse finns. Men jag poängterar att detta är ingalunda något jag kommit på själv!! Endast tutten är egengjord av mig! Hojt, hojt, hojta om ni vill ha tutten i bloggen!!

6 kommentarer:

 1. Ja, ja jag vill se!! Hojt hojt HOOOOOJT!!! (när fingret blir bättre såklart, vill ju inte att du ska slå upp några sår, jag kan vänta ;) )
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stackare som skar dig så.
  Inte alls bra.

  Det är klart att vi vill få en "tutte" när du mår bättre. Jag är supernyfiken. Den såg så fin ut igår när jag, Petra och Johnny tittade igår i Scrapbutiken.

  Krya på dig.
  Skåningen som pratade med dig på andra sidan papperna. :)

  SvaraRadera
 3. alltid kul o se!! Underbar kort du har gjort! hoppas fingret repar sig snart! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Tack söta du för att du tänker på mig, det värmer i massor! =) Jag vill oxå se tutten, BUMS! hi hi! ;) Men det får nóg vänta tills ditt finger mår bra igen!

  Ha en bra dag, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 5. hej hej goding!!

  Tack för det helt uuunderbara kortet! och GRATTIS i efterskott...
  Tack såååå mycket!!

  Ja, massor med kramar på dig!

  Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. Linda..du har något att hämta hos mig. Kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.