tisdag 27 oktober 2009

Äntligen KAOS!!!

Jaa, äntligen har jag fått iväg några KAOS:awarder!! För dig som ännu inte är bekant med denna underbara award, HÄR kan du läsa mer om KAOS. Det har ju tagit evigheters evigheter innan jag bloggat om dem med, men här kommer de i alla fall. Dessa KAOS har ju redan nått sina mottagare gott och väl nu. Jag tänker inte visa vem som fick vilken, utan bara bilderna rakt upp och ner, och de nominerade är - utan inbördes ordning: Stämpelhamstern Daniel Ida Erica Lotta Bettan Pernilla Willea Susanne Yoli Så jag har fortfarande 5 st kvar att scrappa, innan jag har gjort mig oskyldig alla de KAOS jag fått på sistone. Men jag är ändå en bra bit på väg!! Här kommer alla bilderna. Dessa tre är gjorda på samma sätt: clearembossat, distressat på vitt albumblad med Tea Dye, Vintage Photo och Walnut Stain. Färglagt den söta flickan (kan aldrig lära mig vad som är hÄnglar och vad som är Magnolia, men jag TROR att detta är Magnolia.... eller?), eller ja - jag har försökt måla henne i sepia. Jag får nog öva en del till på det innan jag kan påstå att jag kan det... Flickan monterad på en halv kakservett på två av dem, den siste på ett filtband som jag vann i en kommentarstävling. Lite blandade löv, spets och rosor. Sen satte jag fast baksidan med de gångjärn som följer med när man köper lås hos Mixen. Har använt en av Tim Holtz's grunge-stämplar, prickar lite grand som bubbelplast. Sen har jag monterat apelsinnät - som jag målat svart med hobbyfärg - ovanpå det, och så en matta på det. Sen blommor så klart, distressade. En döskalle som jag stämplat på krympplast och krympt med embossingfönen, och hängt i kedja. Sen har jag använt en av de andra grunge-stämplarna som ser ut som en tegelvägg. Det ville jag utnyttja, så jag skrev ut ordet "KAOS" på datorn med ett typsnitt som ser ut som graffiti. Tanken var att det skulle se ut som graffiti målat på en husvägg, tyckte att det blev bra faktiskt. Sen är det mer blandad stil på resterande KAOS:ar... lite 3D-lack, speciellt på den översta muffinesn på nedersta KAOS:en... Sen är det mer blandad stil på resterande KAOS:ar... lite 3D-lack, speciellt på den översta muffinesn på nedersta KAOS:en... Lite glitterlim, handgjord blomma, distressad och 3D-lackad nyckel, virkad ljusmanshett... På muffins-KAOS:en har jag också gjort min egen kant, genom att använda mönstersax scallop och sedan gjort hål med håltången i varje båge. Så! Då var det väl bara att sätta sig ner och skapa resterande KAOS:ar då! Tja.... det lär nog tyvärr dröja lite till... men nu är jag i alla fall ifatt liiiite granna...

11 kommentarer:

 1. Vackra!!!

  Nu har jag en tävling på JULSWAPPEN. :)

  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilka ursnygga KAOSAR du har gjort! Me like!! =)
  kram kram!!

  SvaraRadera
 3. Ojojoj, vilken kokosnöt jag är! Läste texten nedanför döskalle-kaoset och missförstod alldeles, med resultat att jag stirrade på nämnda kort i evigheter i förhoppningen om att hitta en 3D-lackad muffins på det. Lutade på huvudet åt alla håll, kisade, kletade näsan mot skärmen...visst, jag förstod inte riktigt VARFÖR du valt att sätta en muffins på ett döskallekort, men står det att det ska finnas så....
  Nej, just det! När jag läst igenom texten för tredje gången fattade jag ju ATT JAG GLOTT PÅ FEL KORT!
  Jättefina grejer som vanligt! :-)

  SvaraRadera
 4. liiite Kaos?? Jisses vad du har pysslat!!! Underbara allihopa!!!

  SvaraRadera
 5. Jätte vackre KAOS:ar gumman :)

  Kraaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 6. Vackra skulle det ju stå *hehe*

  kram igen :)

  SvaraRadera
 7. Men gisses amalia vilka fina award du skapat.
  Men hallåååå hur många bloggar följer inte du då... blev nyfiken och skrollade ner åh.. se där fanns min, vad skoj.

  Ha det bäst i höst(pyssel)mörkret...;) Kram //Erica

  SvaraRadera
 8. Hur underbara som helst alla dina KAOSar.
  Kramizar Plingan

  SvaraRadera
 9. Vilket jobb du har lagt ner! De är verkligen kanon fina. Det måste tagit dagar att göra klart alla dessa...
  Kramis

  SvaraRadera
 10. Å vilka underbar KAOS Awards som du har skapat mottagarna måst ha blivet jätteglada:) Ha en jättetrevlig helg och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.