tisdag 27 oktober 2009

Svår LO, och födelsedagskort med restbitar

Jag köpte ett tävlingskit "a la Essmo" hos Scraplyckan, man skulle sedan skapa med enbart det som var i kitet. Tävlingens pris var en månads gästDT hos Scraplyckan. ååååh, vad jag kämpade, slet, lade papper hit och dit, klippte ut, och ångrade att jag klippt ut, slängde undann allt i kartongen och glömde nästan bort det...... Men så en dag, ganska tätt inpå sista inlämning tog jag fram allt igen, och gav mig bara sjutton på att det skulle gå!! Jag ville såååå gärna vinna ännu en DT-tävling. Så, efter många timmars slit - så här många timmar tror jag inte att jag lagt på någon LO hittills..... - blev det så här: Ramen, medaljongen, fotoalbumet och kameran är utklippt ur Graphic 45-Photogenic. Jag har gjort fotoalbumet öppningsbart... ... och i albumet sitter två stycken gamla foton på mig när jag var liten. Tagen som är instucken under albumet är maskat med det söta kakpappret, och tanken är att jag ska skriva ner när fotona är tagna på den. Kakpappret satte jag sen under den vackra blomgruppen, nyckeln sitter i bandet, som "håller ihop" albumet. Låsningen av albumet är helt enkelt kameralinsen som jag klippt ut från samma papper, och fäst med en öljett. Tyvärr vann jag inte med detta laster.... blev faktiskt ganska besviken, Först hade jag lagt ner sååå mycket jobb på denna, sen vart jag så himla nöjd med den!! Den blev så mycket finare i verkligheten än på bild, fotot gör den verkligen inte rättvisa tyvärr. Det blev ju en del pappersbitar över efter detta projektet, så jag gjorde ett spillbitskort. Min svägerska fyllde 35 nu i mitten av oktober, jag hoppas att kortet kom fram. Blev mycket, mycket nöjd med detta kortet också. Har klippt ut motiv ur Graphic 45-serien, använt baksidorna till mattor, gjorde själv en bannér att fästa texten på och monterade på lite rosor. Som sagt, jag blev mycket nöjd, jag hade bara velat ha in en matta under den vänstra bilden på insidan... tyckte i efterhand att det såg lite tomt ut, men då var det för sent. Bilden satt som berget!! Stansat ut labels med nestabilities. Baksidan. Inga andra papper är tillagda än de som var med i kitet - förutom cardstocket jag har som stomme. Det är ljust brunt, nästan beige, och distressat med Tea Dye, Vintage Photo och Walnut Stain. Sen har jag lagt til utstansade bokstäver i grodan med QK Rollerskate, vit penna, 3D-lack, krackeleringslack och så rosor med blad. Ja, och så min lilla "#handgjort av"-biljett, som jag gjort själv förstås. Tack för titten!

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Förstår att du blev besviken, jag älskar verkligen din layout, den är ju bara såååå cool! Kortet blev superbra oxå! =)
  Övningskörningsskyltarna köpte jag på IcaMaxi :)

  Hoppas du får en riktigt härlig tisdag!
  kram kram!!!

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska bilder här ovan!! Visst är GP45-pappren helt underbara!?
  //mia

  SvaraRadera
 3. Himla fin LO och kortet me :)

  Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 4. Vilket supersnyggt kort, helt hänförd!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.