torsdag 15 oktober 2009

Sista handen vid sålt arkiv

Förra veckan stod jag och sålde mina scrappade saker på Reumatikerföreningens Hantverksmässa. Det gick sisådär, visst sålde jag men inte så bra som jag velat. Jag sålde i alla fall ett arkiv, men köparen ville ha en bättre låsning på det, än det knytband som var. Så nu har jag satt i ett riktigt lås, bandet fick ändå vara med på ett hörn, men är nu enbart för dekoration. Arkivet från sidan, bälgen är gjord av svarta albumblad. Så här ser det ut när det är öppet. Satte en bit mönsterpapper över brads-benen, ville inte att de skulle synas. Det är baksidan på det mönsterpapper jag använt på utsidan.

10 kommentarer:

 1. Sååååå fin låda! Hur läcker som helst! fin,fina papper också!
  Kram suz

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt arkiv du har gjort. Wow säger jag, supersnyggt. Vi kanske syns i Göteborg. Ska hälsa på dig om jag får se dig. Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Åhh, vilket härligt arkiv. Kram

  SvaraRadera
 5. Helt ooootroligt snyggt! Det där papperet har jag också men skulle aldrig ha kommit på att göra något så där snyggt av det. Vilken finfin idé!

  SvaraRadera
 6. Det där blev riktigt bra! Tror nog köparen blir väldigt nöjd ;-)

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt arkiv.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.