fredag 13 november 2009

Bebis-gåva

Äntligen fick jag möjlighet att ge bort den lilla gåvan jag gjort till grannarnas nytillskott, lilla sonen "F". F är nog en 2-3 veckor gammal redan, men jag ville först veta om det var en pojke eller flicka, och sen ville jag gärna veta namnet med. Som tur är går ju gubben fram och tillbaka lite nu och då, denna gång till tvättstugan, då han springer på den nyblivna pappan. Efter lite bebissnack meddelar så gubben att pojkens namn var F, och jag kunde lägga sista handen vid gåvan. Sen hade jag med den till studiecirkeln i onsdags för att visa tjejerna, eftersom de fick mallen att göra likadana då. Och så nu idag, precis vid 12-tiden, kommer mamman gående med barnvagnen, och medan jag velar om jag ska ropa på henne eller inte, så stannar hon upp och pratar med den hon hade sällskap med innan hon gick in. Jag tog mod till mig, ropade på henne och hämtade gåvan. Det var så roligt att få räcka över den, nu kikade hon inte så mycket med en gång, vi pratade om den söte lille sonen mest. Hon kikade nog inne sen i lugn och ro... hoppas hon och pappan tycker om min/vår lilla gåva!! Vad i hela fridens dar var det för något då??? Jo, en gammaldags skolväska, fast i papper så klart! Här kommer den: (Namnet är som vanligt bortretuscherat.) En lite söt gammaldags skolväska i miniformat!! En liten blomgrupp var jag ju tvungen att ha med så klart, och så en namnskylt. (Därav behovet att veta vad pojken skulle heta!!) När man öppnar väskan möts man av en söt dikt, och vår lyckönskan. Och så finns det så klart något inuti väskan med... Ett litet handgjort album med utskrivna texter och citat om barn!! Ha! Jag ser nu...... vilken dundermiss!!! Jag har glömt att måla nappen!!! Hmm..... jaja, vi får låtsas att nappen skulle vara vit... Blinget i kedjan är diverse ihopplockade charms, kedjan en vanlig kulkedja från en uttjänt reflex. Hoppas nu bara att mamma S och pappa M blev glada för vår lilla gåva!!

5 kommentarer:

 1. Å den vaskan är ju för söt
  Jättefint album.
  Ja, nappen får vara vit , men bara denna gången ,hi hi!

  SvaraRadera
 2. Dom blev säkert glada för den lilla fina väskan... Du har så snygg handstil =) Ha en skön helg! Kram, Lena

  SvaraRadera
 3. LINDA dU ÄR HELT FANTASTISK! DEN ÄR SÅ FIN!!! De åste blivit superglada? Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Suuuuper läckert :)

  Denna måste jag prova nån dag OM några flera jag känner få smått :)

  kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Åhhh... Den är ju helt underbar! JAg hoppas verkligen dom har vett att uppskatta jobbet. VAd duktig du är på pyssel.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.