tisdag 24 november 2009

Scraptidningar i massor säljes billigt!!

Säljer nu mina scraptidningar, de flesta bara bläddrade i enstaka gånger. Förstår inte varför jag fortsätter att slänga ut pengar på dem, när jag knappt bläddrar i dem. De ligger ute på Svensk Scrapbooking, och på House of Inspirations. (Klicka på namnen för att komma till respektive tråd.) Är du inte medlem på de forumen redan, och inte har någon lust att bli det heller, kan du kika på tidningarna i galleriet, och maila mig vilka du vill ha, det hittar du HÄR. För muspekaren över varje tidning för att få veta pris och eventuell info. För detaljbild, klicka på bilden. Eftersom de ligger ute på flera ställen samtidigt, så det är först till kvarn som gäller. Jag ska försöka uppdatera så fort som möjligt när någon tidning blivit såld, men det kan dröja ibland, då hoppas jag att ni har överseende med om just den ni vill ha redan är såld. Men jag ska göra så gott jag kan!

2 kommentarer:

 1. Hej hej vännen!!

  Hoppas att allt är toppen med dig! Här är det bra men ganska trött. Har ingen vidare skaparlust just nu, så jag måste ju besöka mina favvisar för att få den tillbaks igen!! :P hihi

  Så mycket snyggt du gjort tjejjen! Jag ska kika vidare å insupa mer!! :D

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Så där , då har jag lagt till dej på min inspirationslista!
  Maria

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.