onsdag 25 november 2009

Stämplar säljes.

Har gjort ännu en stämpelrensning, vill ju få plats för fler nya roliga stämplar! Några av dem har jag köpt begagnade, några är bara stämplade med ett par gånger, men alla är i mycket fint skick. De eventuella fel du ser i stämplingen här är enbart pga att jag hade lite bråttom när jag stämplade. Det är inget fel på någon av dem. Alla är clearstamps eller EZ-mount-monterade. En del har varit monterade på träkloss tidigare, men de har jag alltså monterat om. Gillar inte att jobba med träkloss, så klumpigt! De ligger ute på Svensk Scrapbooking, och på House of Inspirations. (Klicka på namnen för att komma till respektive tråd.) Är du inte medlem på de forumen redan, och inte har någon lust att bli det heller, kan du kika på stämplarna i galleriet, och maila mig vilka du vill ha, det hittar du HÄR. För muspekaren över varje bild för att få veta pris och eventuell info. För detaljbild, klicka på bilden. Eftersom de ligger ute på flera ställen samtidigt, så det är först till kvarn som gäller. Jag ska försöka uppdatera så fort som möjligt när någon stämpel blivit såld, men det kan dröja ibland, då hoppas jag att ni har överseende med om just den ni vill ha redan är såld. Men jag ska göra så gott jag kan!

2 kommentarer:

  1. Linda vad mycket VACKERT du gör!!! Jag har suttit en stund nu och uppdaterat mig och jag är stum av beundran. Du gör helt otroligt fina saker!

    Ha en fin 1:a Advent!

    Kram från Eva cloudberrie

    SvaraRadera
  2. Var inne på pyssellyckans blogg!! Vilket underbart flaskkort du gjort till tävlingen;) Kul att vi gjorde efter samma rad!! Det måste varit wellpappen som blev avgörandet;)ha ha....
    kram kram och trevlig 1:a advent tjejen!!

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.