tisdag 3 november 2009

Uppmuntran

Ja, det kan väl de flesta behöva allt som oftast. Jag har en deltagare på min nybörjarcirkel som skulle varit nyopererad nu, med en ny höftprotes. Denna väskan var menad som en lycka-till-gåva, men istället blev det en uppmuntran-gåva. Bedövad, tvättad och klar för operation, blåser de av operationen!! Hon hade ett litet, litet sår..... så pga infektionskänsligheten vågade de inte operera. Hon är nu mycket nere, så då passade ju min lilla gåva alldeles ypperligt!! Jag blev glad bara av att se hennes glädje igår när hon fick den. Den var naturligtvis fylld med små söta dekorationer. Annars är det rätt tungt för mig själv just nu, eller det är egentligen en underdrift! Jag kämpar för att orka andas varje dag, mycket mer än så blir det inte.... så det ligger fortfarande KAOS-awarder här som inte är klara, jag har fullt med jobb (läs scrap-jobb) framför mig, men vad gör jag?? Jo, sitter och slösurfar... orkar inte ens kommentera inne hos er, mina kära bloggvänner. Jag får be om ursäkt, ni är sååå himla gulliga som kilar in här och lämnar era små söta spår, era kommentarer får mig att le mitt i allt elände! Era ord betyder massor!!!

6 kommentarer:

 1. Gud så underbar! Vill ha, vill ha!!!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fin! Och fint att ha en vän som du=)
  Det är inte lätt att hinna och orka allt när man inte är frisk. Vi får ta en dag i taget! Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅåh Vännen, den är heeelt bedårande :)

  Ibland så hopas projekten och lusten uteblir...det är inte alls konstigt, ta och slösurfa, vila från pyssel ett tag så ska du se att det blir bättre! Du måste sluta med höga krav på dig!
  Tusen kramar till dig :)

  Ett annat tips om du vill kickstarta dig själv, städa pysselbordet, gå igenom papperen, dekosar osv, eller tvinga dig igång med en skiss eller dyl :)
  jag håller tummarna!!
  Kram igen!

  SvaraRadera
 4. Keep fighting girl! Vänta lugnt tills orken kommer tillbaka.
  Väskan är fantastiskt fiiiin.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Å vilken underbara väska du gjort JAG GILLAR MASSOR hur fin som helst:) Vad du är god och omtänksam tänk vad det betyder å få något sådant fint när man är nere och har det jobbigt själv. RIKTIG FINT AV DIG LINDA:) Tänk på dig själv och ta hand om dig själv att du inte orkar att skriva hos er andra ska du inte bry dig om:) DET VIKTIGASTE ÄR DU så ladda dina batterier och tänk inte på att blogg kommentera:) Ha en så himla bra dag som du kan ha och sköt om dig. Sänder en massa krya på dig och må bra kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 6. superfin väska!!! Rosa kan aldrig bli fel!!!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.