onsdag 9 december 2009

Dagens kalendrar... & snart 10 000 besökare!!

Här kommer dagens kalenderöppningar... ... först sonens, som nu definitivt ser ut som en insekt, som kan flyga iväg när som helst. Han hävdar att det är ett Star Wars-skepp, men jag tror honom inte! Det kommer att bli en insektsrobot, det kan ju vem som helt se - eller hur?! Ni ser alla ögonen? Munnen mitt i? Helt klart en insekt!! Det utfällda på sidorna är ju vingarna, och det som är undertill, som den står på, är ju benen så klart! Star Wars?? Hmpf!! Lilla Leia, fick en kossa i påsen idag... Bonden blev glad över att få sin kossa äntligen, så han fick något att sitta på. Han har stått och gått mycket de senaste dagarna, så han tyckte det var mycket skönt att få sätta sig ner och vila en stund. Jag fick mer material till mina julkort... ... ett band röda paljetter, men det går fasligt långsamt framåt med julkortsverkstan! Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men jag hade mycket bråttom när jag tog korten. Min ledsagare stod i dörren och väntade på att vi skulle åka till studiecirkeln jag håller, men jag ville fota medan det var dagsljus. Därför hade jag inte tid att justera en massa, utan det fick bli som det blev. Och det blev ju inte så himla bra... Ser att min besöksräknare närmar sig 10 000 besökare!!!!! Heeeelt sjukt!!!!!!! Då måste jag ju ha en candy! Jag ska plocka ihop lite smågodis från och med nu och fram tills bloggen har 1-års jubileum i februari. Förhoppningsvis ska jag få ihop ett ganska rejält och spännande paket tills dess. Så i februari kommer mer info om hur du kan vara med i min candy! Ha det så gott!

1 kommentar:

  1. Inte så märkligt att du har så många besökare! Du gör sååå mycket fint och är en otroligt vänlig själ!Grattis min vän!
    Kramar Lina

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.