onsdag 9 december 2009

Veckans DT-alster hos Stämpelstudion

Här kommer veckans DT-alster som jag gjort till Stämpelstudion. Direkt när jag bläddrade bland de nya pappren visste jag vad jag skulle göra som första alster, med vilket papper och med vilka foton. Detta pappret var otroligt lättscrappat. Ursäkta blixten som slår i blingstenarna, inte lätt att fota detta, när både bling och 3d-lack blänkte! Jag skar ut några av bladen och bären och lät de ligga över ena fotot (som för övrigt föreställer Chabo, nu 4 år. Bredvid sitter Chico, nu 3 år), sen lade jag lite 3d-lack över vissa blad och bär. Fotona har jag sandpapprat i kanterna, och monterat på grön cardstock.Under fotona sticker ett band fram, fäst med häftklamrar. Genom att skriva ut en cirkel från datorn och konturklippa den, så hade jag en mall för blingstenarna. Jag och runda former går nämligen inte alls ihop! Genom att använda rosettmallen "Bow easy" har jag fått till en supersnygg dubbel rosett, mallen hittar ni här hos Tesa Prickiformar. Fixa er en sån, så har ni alltid snygga och perfekta rosetter!! Titeln "Santa's little helpers" var ju ganska självklar här, vi tar julkort för att skicka till deras respektive uppfödare, därav luvan och halsduken. Nu gör vi inte så längre, så detta är ett par år sen, men de ser ju i stort sett likadana ut idag. Från ett av pappren klippte jag ut texten "Family traditions" eftersom detta faktiskt var en tradition, i alla fall i två år. ;-)

6 kommentarer:

 1. Wow, härlig LO! Underbara färger! Påminner om en stämpel (hunden) jag har i min blog (gratis tom Måndag), du hittar den via min blog till TMITA! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om LO'n eller hundarna är finast. Tyvärr tror jag hundarna utkonkurerar LO'n ;) Helt bedårande!

  SvaraRadera
 3. Wow vilken härlig LO!!! Löööööv it! Korten var ju så bedårande på hundarna! Du är duktig du!

  Ha det gott1
  kramelikram Pernilla

  SvaraRadera
 4. OOOOH OOOH Helt fantastiskt vaaackert!!! jag vet hur läckra och lättscrappade papperen är :D så snyggt du har gjort och vilken underbar liten voffe du har <3
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Fick min vinst i dag! Tacl Linda!! SÅ FINT!!! :-) Kram /Ebba

  SvaraRadera
 6. Hiii va gulliga jyckar!!! Lite mindre än vår 47 kg schäfer!!!Tiihii! Gillar fina färgerna och kompositionen på Lo´n passar till sötisarna!
  Kram Lina

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.