måndag 14 december 2009

DT-alster till Stämpelstudion - servettask med Little Yellow Bicycle

Ett helt underbart grönt mönsterark fick jag med i paketet, och där fick jag allt fundera länge på vad jag skulle göra med det. Men så hade jag varit på Ikea och köpt avlånga servetter till jul. De passade ju inte i de vanliga servettaskarna, så fick det bli en ny ask till servetterna av det vackra gröna, pappret. Jag skar till stommen av ett uppätet flingpaket, målade det vitt med akrylfärg. Sen skar jag till mattor av grön cardstock, och ytterligare matta av det vackra pappret från Little Yellow Bicycle. Pappret har ett clearembossat swirlmönster, som gör att hela asken skimrar. Alla kanter är distressade, sen har jag stansat ut en vacker kant med MS-stans och monterat längst ner på asken. Runt hela asken har jag satt ett tunt vackert sidenband, som sitter fast med hjälp av stämpelmotivet. Själva stämpeln får jag återkomma om, var den kommer ifrån, här har jag färglagt med tombow och klippt ut den. Sen är den monterad på vit cardstock som är embossad i Cuttlebugen, och så har jag satt Lilly & Billys lilla söta julhälsning i mitten. Den är delvis stämplad två gånger och monterad med 3d-kuddar för att få lite höjd, och så lite glossy på det. En närbild på stämpeln och rosorna. Längst in i julstjärnorna har jag färglagt med guldpennan, och sen lagt på glossy. Polkagrisränderna i julsigillet är färglagda med glitterlim, det blev jättefint! Under rosorna sitter utstansade blad som har fått lite snö på sig, och i rosetten har jag knutit fast en av de söta små klockorna. Hoppas ni får en härlig vecka, här har jag idag -2,7° kallt och 2-3 cm snö - så mysigt!

4 kommentarer:

 1. Du är så fyndig!!!! Hur fin som helst Gillar Yellow pappret så mycket och vad du hittat på med det!
  Snyggt!! Tysen tack för Muffins kommentaren, du e för go!!!
  Hoppas du mår bättre
  Kramar Lina

  SvaraRadera
 2. Oh så fint! Va påhittig du är. Superfint!

  SvaraRadera
 3. Oj, så mycke fint jag hittade i denna blogg.... :)
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Underbar servettask! Om jag ändå hade mer tid hinna göra en sån! :) Det får bli till sommaren stället. Kjaaaaam....

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.