måndag 7 december 2009

Julkalendern lucka 6 & 7

Vilken slarva jag var igår, att inte redovisa våra kalendrar! Men då blir det dubbelt upp idag istället!! Vi börjar som vanligt med stora grabbens projekt. Gårdagens:: Dagens: Nu gissar vi inte längre på krokodil, vår hjälp idag gissade på ångvält, och ja... nåt annat liknar det nog inte. Fast grabben var ju inte så lycklig precis... ångvält. Hur kul är det på en skala då? Hans resonemang är rätt kul att höra, han ville ha Power Miners, jaha det visste jag inte ens. Men det kunde ju inte vara Power Miners, eftersom det var fel färger. Och det kunde inte vara Star Wars, för det blir alldeles för stort för det. Hihihi, ska bli kul att höra/se fortsättningen. Ännu har ingen kommit med gissningar här inne, antingen har ni inte så fantasi som vi, eller så vågar ni helt enkelt inte gissa?? Jag tror nog på det senare... kom igen! Gissa på!! Så lilltjejens kalender. Sååå lyckat det har blivit med denna, hon blir lycklig för bara en endaste liten kloss i påsen! Det är så roligt att se henne. Sen ska hon ner och bygga med nya klossen eller leka med saken som var med, med resten av legot. Hon hade ju lite duplo sen innan, efter kalendern kommer hon minst att ha dubbelt så mycket. Sen m´blir det kanske mer i julklapp, vem vet? Gårdagens:

  Dagens: En spade till bonden, och en kloss. När jag plockade ihop denna så tyckte jag att bara en spade var alldeles för lite, nu vet jag bättre! Så äntligen till min kalender!! Vad skulle jag göra i dessa trista, gråa regniga tider, om jag inte hade min julkalenderswap? Gårdagens paket: 5 st underbara, julröda körsbärsblommor, helt perfekt!! Dagens paket:

  5 st stora och 5 st små manillatags. Jag förstår inte varför jag skulle beställa så mycket material innan jul hör, för att göra julkorten. Jag får ju massor med saker till julkorten av min hemliga tomte!!! Sååå bra paket!!! Tack snälla, snälla, hemliga tomten! Ska bli så kul att komma på vem du är sen! Snart kommer det en massa bilder på nyscrappat också, förhoppningsvis under förmiddagen. Ha det gott!
 

2 kommentarer:

  1. Hej!! Grattis till din vinst inne hos Scoobie!! Vilken kul julkalender du har fixat till barnen! Och jag säger som du man behöver ha en egen liten med. Är också med i julkalenderswapar så jag har 2 små paket att öppna varje dag. Himla kul!!Ha en bra dag! Mvh Mia

    SvaraRadera
  2. Vilken kul ide till din pojke. Ett år så fick barnen pussel i kalendern. De fick bitar som hörde ihop varje dag så på så sätt byggde de fram sitt pussel under hela månaden. :)

    Nästa år kanske det blir lego om jag hittar något prisvärt. De är ju rätt många här hemma som ska ha kalendrar... ;)

    Kram Kram

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.