fredag 25 december 2009

Läckert minialbum, beställt & levererat

Denna beställning lovade jag att leverera för flera månader sen, närmare bestämt mars! Då hade jag lilla Renate på besök, och Mindi beställde ett album till sin vän Anki. Materialet till albumet fick jag dock först för några veckor sedan. Jag var ju sent ute som vanligt, så det var stressigt ända in i det sista. Klockan 17.55 stod jag på vårt postställe för att lämna in brevet för rekommenderad postgång, 18.00 skulle posten komma, och dagen därpå behövde Mindi albumet!! Puh! Men det gick, det kom fram i tid, och det uppskattades - inte bara av beställaren utan även av mottagaren. Succé med andra ord! Då är man tacksam, när beställare & mottagare blir så glada. Nå, låt oss titta på albumet då: Jag har gjort mönsterpappret själv, med distresser infärgningshandtag och stämplar. Journalingen är skriven dels med bokstäver jag skrivit ut på datorn, stickers från My Little Shoebox och dymoremsor. En del har jag även skrivit ut som skylt från datorn, som jag sedan distressat. De flesta dekorationerna är utsansat, en del köpta från Tradera, en del utstansat på min groda (cuttlebugen). Sist är en tag distressad och instucken under fotot, där Mindi kunde skriva sin egen hälsning. Denna tagen kom från en av mina swapklappar. Pärlfloss, halvpärlor, brads, band, rubons och biljetter från Mirabyll. Sen har jag ju spiralbundet alla blad med min BIA. Låter bilderna tala för sig själva! Är tacksam för att albumet blev så uppskattat!!

5 kommentarer:

 1. Hej Linda!

  Det var jag som fick albumet och jag vart JÄTTEGLAD!!! Den var såååååååå fin! ALLA vart helt imponerade av den, den är så detaljrik och fin, man kan inte sluta hålla i den och studera alla små fina detaljer :)Vilket arbete!!! Du är SUPERDUKTIG!:)

  God fortsättning!

  Kram
  Anki

  SvaraRadera
 2. En sån proffsig present du gjort. Det måste gått mycke tid och tänk till det fina albumet.Jättemånga fina julkort har du gjort oxå. Kul att se att fler testat att göra julkort i brunt.
  Läst lite på din "klagomur"
  Känner med dej!
  Nu får du ha en god fortsättning.
  Julekramar
  Maria

  SvaraRadera
 3. Linda.... albumet blev sååå fint och precis som Andi skriver var alla så imponerade. :)

  Tack också för det fiiiina julkortet som vi fick. Vet du vad min lilla dotter 9 år sa?
  - Det här är det finaste julkort vi någonsin har fått!!!

  Är inte det högsta betyg eller vad??? :)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Jättefint och visst blir man sugen på att försöka! Vilken rolig present! Håller mig dock till kortövande ett tag till :-)

  SvaraRadera
 5. Hej Linda!

  Men wow! Hur duktig får man bli!? ;o) Vilken rolig present! :o)
  Förstår att Andi blev glad för den! Det hade jag blivit om jag var hon. :o)
  Du är, precis som hon skriver, SUPERDUKTIG! ;o)

  God fortsättning!
  Kramar från Hanna

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.