torsdag 24 december 2009

***** GOD JUL ***** fortsättning...

För några dagar sen fick jag en julklapp från underbara Mindi, som anordnade paketswappen jag bloggat om nu i december. Hon ville uppmuntra lite, efter att ha läst min "klagomur". En film vi inte sett, och en påse fint scrappynt. Bandet blev en klar favorit, vackra glittriga snöflingor. Tack snälla Mindi!! Så här på julaftons kväll, kommer alla mina julkort som jag skickat ut i år. Jag hoppas ju att de nu nått sina mottagare, så att de kom fram i tid. Några av julkorten har jag ju redan bloggat om, så de är inte med här.Hoppas att ni orkar med, här kommer mååååånga bilder! Här kom strass-stenar från julswappen till användning!! Men sen har jag ju inte visat det DT-alster jag gjorde till i måndags heller, så även det får ni se här nu: Hoppas att ni har haft en underbar julafton, och trevlig fortsättning till er alla!

4 kommentarer:

 1. Många fina kort du gjort till dina vänner!
  God Jul hälsningar

  SvaraRadera
 2. Är grymt stolt över att ett av dina otroligt fina kort var till mig/oss i Bynn :)

  SvaraRadera
 3. Det kort vi har stående på hyllan här har blivit väldigt beundrat! De andra syns liksom inte ens :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken kavalkad Linda! Gillar de distressade bruna magnoliakortne massor! Superfint!

  Kan inte öppna bloggen hemma men här på jobbet går det fint...förmodligen mitt trötta bredband....
  God fortsättning!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.