söndag 10 januari 2010

Julswappen

Jag var ju med i en julswapp under december månad, sååå kul jag bara måste vara med nästa jul igen!!! Mörka, dystra decembermorgnar, när man helst ville ligga kvar i sängen - tills man kom på att man hade en kalenderklapp att öppna! Ja, en klapp varje dag, fram till julafton! En julkalender för vuxna, alltså. Jag fick veta vem jag skulle tomta för, så köpte jag 24 klappar för totalt 350 kr - den summa som vår tomtemor Mindi hade bestämt. Ja, jag köpte ju inte alla klappar, jag skapade några med. Sen skog jag in alla klapparna, numrerade dem - mina scrappade kom ganska sent, eftersom det var lätt att lista ut vem jag var när de öppnades. För man skulle försöka hålla sig så hemlig som möjligt, men ändå ge någon liten ledtråd. Sååå spännande! Detta scrappade jag till min tomte-vän - jag fick äran att tomta för självaste tomtemor!! Ett litet bokmärke, Mindi älskar Hello Kitty! Och så en ljuspåse så klart. Sen var det en tjej som skulle varit med, men som inte orkade... Hon fick en sån fruktansvärt hemsk nyhet i höstas, att hon hade fått inflammatorisk bröstcancer. Alla vi i swappen kände ju givetvis massor med henne, och när Mindi frågade om vi ville ställa upp och samla ihop paket åt henne - så att hon ändå skulle få en kalender att öppna, utan några som helst krav - så ställde vi ju givetvis upp!! Jag skickade tre stycken scrappade klappar till henne, hade ju lugnt kunnat skicka ännu mer!! Det är såna gånger man är oerhört tacksam för att man "bara" har en kronisk smärtsjukdom... Jaja, detta gav jag henne i alla fall... Ett bokmärke, en ljuspåse och ett post-it-block. Tänker på dig varje dag, Linda!

6 kommentarer:

 1. Mysigt när man kan ordna ihop nåt sånt. Fina saker du gjort... som du brukar =)

  SvaraRadera
 2. Jättefina saker du gjort! Så fint av er att göra ngt för tjejen med bröstcancer; hoppas hon blir bättre snart.

  SvaraRadera
 3. Helt underbara saker du har skapat gillar massor:) Kan tänka mig att det betydde hur mycket som helst för tjejen som ni ställde upp för vad fint av er:) Att vara en god medmänniska kan betyda så himla mycket för en sådan person i en sån kris!! Å tack för gulliga kommentaren hos mig, hon var inte blind och tyckte om sin present ha ha ha:) Ha en underbar måndag och vecka, kramis från lilla vännen Inger:)

  SvaraRadera
 4. Jösses vad mycket snyggt du har gjort sen jag var här sist!!! =) Jag gillar speciellt foldern till julkorten! Den är superduperfin! En sån måste jag göra! Vilken superidé!

  LOn var ju också superdupersnygg!Allt det andra också för den delen. Du är så himla duktig!

  Ha en bra vecka!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint att ge utan krav, hon blev säkert glad för sin kalender.
  Du har skapat så fint. Kul att göra små påsar med ljus och tändsticksask i. Små tags till boken är ju oxå bra att ha.
  Happy scraping :-D
  Maria

  SvaraRadera
 6. Ja du är ju one of a kind min vän!!! Världen blir en bättre plats av gärningar som denna. Jag håller mina tummar att hon är stark och klarar sig ur detta. Jag kan från mitt hjärta säga att jag känner starkt med henne och de runtom, tårarna trillar. Usch ibland är det inte rättvist!
  Du skapar fantastiskt i vanlig ordning. Nu ska jag gå in i mitt pyssel och glömma verkligheten en liten stund

  Kram Lina

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.