fredag 15 januari 2010

Min första BoM-utmaning!

Ja, jag har aldrig gjort en BoM tidigare, och jag har heller aldrig deltagit i en utmaning på Svensk Scrapbooking. Men nu är det premiär!! Det ska nu följa en ny BoM-utmaning varje månad inne på SS, och tanken är att jag ska delta i alla. Jag vet ju hur jag är, jag ska göra så mycket, och inget blir gjort. Därför scrappar jag i måtten 15x15cm, snabbscrappat och bra!Jag startade med ett akvarellpapper (köper "Canson Montval Aquarelle, 200g/m2, grain fine" på bokhandeln) 15x15 cm, clearembossade med "Shatter"  i Tim Holtz serie "Ultimate Grunge. Sen distressade jag med Weathered Wood och Black Soot, stämplade med "Shatter" och "Bricked" från samma serie. Därefter dekorerade jag med Glitz rub-ons, ser ut som när man rivit ut ett blad ur ett kollegieblock. Tryckte ut titeln "Mina tankar om" på dymon, och siffrorna är från Primas flockalfabet. Stansade ut nyckelhål och beslag från BossKut (Loch and Key) och lade lite Crackle Accent på dom. Ordnade en maffig blomhög med de underbara rosorna och bladen jag köpte i England, pärlfloss (paket i kalenderswappen)och två pappersblommor från en candyvinst.Under fotot - som sitter på 3D-kuddar - kan man dra ut en tag. Själva tagen är ena änden av en Prima-förpackning, fick en underbar blomranka i kalenderswappen som jag inte nänts använda ännu, men förpackningen blir nu använd! Distressade den först med Black Soot, sedan monterade jag på baksidan av Basic Greys Creepy - serien Eerie. Baksidan föreställer spindelnät, men jag tyckte att det liknade Shatter väldigt mycket, därför valde jag det pappret. För att dölja den gröna förpackningen på baksidan, monterade jag på en bit av framsidan av Creepy-pappret - små söta spindlar! Jag har valt att ha mina tankar om 2010 dolda, därför har jag blurrat texten på fotot. Men jag kan avslöja en punkt som står där, även om den står ganska långt ner på listan: "Scrappa mer, surfa mindre!" För det är just så, jag går undan för att scrappa, och en timme senare har jag fortfarande inte börjat! Då håller jag på att surfa runt i min blogglista, och den växer ju mer och mer för varje dag, så det blir svårt att surfa mindre!!!

Oj, vad mycket jag beskrev idag!! Märkte ni att jag hade full koll på vilket material jag använt??? Det är högst ovanligt!! Hade ju till och med koll på vilket mönsterpapper jag använt!!! Första gången, även det??? Sen tog jag mig omaket att leta på Stampers Anonymous för att hitta namnen på stämplarna. Riktigt stolt över mig själv!! Meeen..... så har inlägget tagit en del tid med.....

Trevlig helg!!

9 kommentarer:

 1. Vill bara tacka så jättemycket för alla gulliga kommentarer jag får av dig inne på min blogg! Dessvärre är jag urdålig på att ge kommentarer tillbaka för tillfället. Hinner knappt med att surfa runt på andra bloggar överhuvudtaget. :-( Men jag hoppas jag ska hinna med det mera sen när vi är hemma från sjukhuset.

  Så otroligt duktig du är på att scrappa och pyssla. Tack för allt fint jag fick i julswappen!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Massor av kramar från Linda

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig BOM LO!!
  Trevlig helg:)
  Kram Tessan

  SvaraRadera
 3. Hej du galet greativa väsen!!!
  Herre jisses vilken fiiin Lo!Mållös!!!
  Har handlat i dag....distress, har inte en susning om hur det funkar men ska måla tills jag svimmar...tips emottages mer än gärna!!blink blink!Tack för länk support...nu kan jag!!! Sre något som känns bekant här under...kul att du blev glad tih hiii.E man mästerscrapare så e man!!

  SvaraRadera
 4. Supersnygg LO!!!!Det blir såååå snyggt när man gör sitt eget papper!

  Ha en trevlig helg!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS till den jättefina KAOSén under verkligen super snygg:)
  Gillar din LO den var verkligen jättefin och att du gjort eget papper sätter jo en värde på det ännu mera:) ME LIKE AT LOT !!! Ha en riktig trevlig helg och sköt om dig:) Kramis från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 6. Ti hiii, det var roligt!!! Ville bara titta på din fiiiina Lo igen! Tack för värmande göra glad kommentarer!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 7. Vad snygg den var, din LO med dina tankar om 2010.

  Sitter här och beundrar dina snygga bokmärken. Fundera hur man gör ett sånt där snyggt hörnbokmärke...

  SvaraRadera
 8. Ich bin gerade über einen anderen blog hier bei dir gelandet!
  Wow,ich bin total begeistert von deinen wunderschönen Bastelsachen!
  Einfach traumhaft!

  Ich habe mir erlaubt dich bei mir zu verlinken!
  Ich hoffe das ist ok! ;-)

  LG Manu! ;-)

  SvaraRadera
 9. För er som inte kan tyska, ska jag översätta ovanstående kommentar för er!

  "Jag hittade precis hit från en annan blogg!
  Wow, jag är helt imponerad av dina vackra pysselsaker!
  Helt enkelt drömlikt!

  Jag tog mig friheten att lägga till dig i min länklista!
  Jag hoppas det är ok! ;-)

  LG Manu! ;-)"

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.