måndag 18 januari 2010

Till alla er gulliga tjejer där ute: EDIT: Till er gulliga killar med!! ;-)Tack snälla, snälla, rara, underbara för era goa kommentarer!! Jag blir så hjärtligt glad över att få läsa era härliga kommentarer, alla beundrande och smickrande ord jag får varje dag! Jag rodnar långt ner på halsen av allt beröm, inte är det såååå snyggt heller..... *skrapar lite med tårna* Ni är för söta, ett stort fång med rosor till er allesammans. Och förlåt för att jag just nu är såååå dålig på att komma in till er och lämna lika härliga kommentarer tillbaka! Jag vill så gärna, men jag orkar inte! Dygnet borde ha fler timmar, så jag lugnt kan lägga mig och vila varje förmiddag och varje eftermiddag, och ÄNDÅ hinna in till er alla och sprida uppmuntrande ord omkring mig. Ni är guld värda allihop!3 kommentarer:

  1. Hej Linda, du är så gullig. Jag tycker verkligen att det är helt OK. att varken hinna eller orka kommentera. Jag är inne hos dej titt som tätt men det är inte alltid jag av olika orsaker lämnar spår efter mig. Det får inte vara en press för då är det inte kul längre. Du bjuder verkligen på mycket tips och inspiration så tänk inte på att du måste vara inne och skriva till oss alla. Ha det jättebra och nu är våren på väg! Kram Gertrud

    SvaraRadera
  2. Hej och god morgon på dig Linda:)
    Man ska göra det man orkar, har möjlighet till, vill och kan:) Jag har också haft det precis som du i perioder att jag lägger bara ut saker men orkar helt enkelt inte blogga runt eller kommentera hos andra! Du ska tänka på dig själv och vara rädd om dig sen så hälsar du på hos oss andra när du har orken och möjligheten.
    LO én som du har skapat här under är bara så fanatiskt fin älskar färgerna och layouten som du gjort:) Må så bra och önskar dig en underbar vecka, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

    SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.