lördag 13 februari 2010

14 980 besökare idag....

... och i morgon firar jag 1 års jubileum. Det innebär att det slår om till 15 000 besökare i morgon!!!!! Det är så kul, så kul!! Tack snälla, alla ni som tittar in!!

Igår hittade två små Hjärte-presenter nya ägare, och de har båda varit här inne och tackat, så nu ska jag väl kunna visa vad de fick. Det blev ganska hastigt och lustigt detta, jag bestämde mig när jag gått och lagt mig på onsdags kvällen... För att det skulle hinna nå sina mottagare, behövde det ligga på lådan innan sista tömningen på torsdagen. Så när torsdag morgon kom, då visste jag på ett ungefär vad jag ville göra...

Börjar med min brevvän, den bästa brevvän man kan ha... Plingan är inne ibland, och lämnar små söta kommentarer runt sig, och jag tänkte att hon behövde ett eget alster att beundra. Något praktiskt, tänkte jag, det skulle hon gilla! Så... det blev en lappgömma! Snabba att göra, och praktiska till på köpet.


Jag skar ut ask och lock i rött cardstock, ruggade kanterna med edge scrapern och distressade med vintage photo. Pappret som jag använt tycker jag är helt underbart, - Scarlett Letter - skulle gärna köpa fler såna. Ruggade även det, och distressade kanterna. Gångjärnen har jag stansat ut med cuttlebugen, men eftersom jag kom på att använda dom ganska sent, kunde jag inte sätta i brads. Så jag fick sätta små halvpärlor på istället, som fick symbolisera brads. Längst fram i hörnen sitter vita utstansade hörn - som jag målat svarta med en tuschpenna - också de fick små halvpärlor på sig som skulle se ut som brads. Tog sen en svart blomma och vek den på mitten, tog två biljetter och knölade till dom lite. Fäste ihop dom med Glossy accent, min nya limfavorit. Fäste en miniros i en silverblomma, och så på en vit blomma, och limmade fast med Glossy.


Insidan, monterade på mattor med det vackra pappret även här, behandlade kanterna på samma sätt. Pennan skulle egentligen blivit monterad under asken, men tänkte fel, och den hamnade under mattan istället. Men tyckte inte att det gjorde så mycket... En alldeles lagom liten träpenna har vårt stora svenska möbelvaruhus sponsrat med, den sitter i en loop av cardstock och mönsterpapper, scrapat och distressat... så klart!

Nästa Hjärtepresent åkte till en annan vän, som kikar in här under namnet Mindi. Visste först inte alls vad jag ville göra till henne, men så tänkte jag smycke.... Så då fick det bli det! Men det måste ju så klart ligga i en fin ask med, kan ju inte skicka det bara som det är heller! ;-)


Även här är asken gjord av röd cardstock, men sen slutar väl likheterna. Pappret kommer från ett block med papper, har köpt det i andra hand (begagnat lät inge bra...). Monterade det först på ett kraftpapper för att få lite stadga i det, så jag kunde montera en bit spets i kanterna. Även här vek jag en blomma på mitten, monterade på två lite skrynklade biljetter. Genom den vita blomman har jag dragit ett rött organzaband, och knutit fast ett bulligt hjärta.


Inuti asken, ligger en brosch i form av ett glittrande silverhjärta. Jag har snurrat runt silvertråd med små rosa och vita glaspärlor och underbara Swarowskipärlor. På baksidan är en broschnål fastmonterad. Bilden gör inte hjärtat rättvisa alls, men det var helt omöjligt att ta kort på det utan att blixten slog i nån av pärlorna. Jag kunde ju inte vänta på dagsljus heller, eftersom det var 50 minuter till sista tömningen på andra sidan stan! Jag skulle dessutom paketera båda paketen först.... Så ni får nöja er med detta.

Jag hade en bloggvän som fyllde år i går, gulliga Lena knöt ihop en del tjejer till en underbar idé - en födelsedagskort-swap! Säg det fort flera gånger i rad!! I alla fall, igår var det Pernilla's tur att uppvaktas av swapkedjan. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra när jag satte igång, men det blev rätt så bra till slut ändå. Jag har en underbar väggkalender hemma, där alla månadsbilder finns som små miniatyrer. Dessa små miniatyrer var jag ju snabb att klippa ut, perfekta till kortswappen ju! När jag skulle göra detta kortet utgick jag från månadens miniatyrbild, och så här blev det...


Ett stafflikort i brunt och ...ja nyansblind som jag är, frågade jag make och son vilken färg det är på pappret, och jag fick svaret: "det är blått, fast grönt, eller det är nånstans mitt emellan blått och grönt....." jaha, då blev jag ju mycket klokare!! Finns det en färg som heter "vintergrönt"? Tycker det stämmer bäst med pappret... Gammal spets och satinband, under  en blomma uppbyggd av mina nya Nellie Snellen-stansar. Februari-bilden monterade jag först på brun cardstock, sen stansade jag ut en bit vit cardstock med nestabilities - efter att jag embossat den med Cuttlebug Snowflakes 2. Bokstäverna klämde jag ut med tången och alfabetet Sophisticate, och doodlade med svart penna för att de skulle synas mer. Syns dock väldigt dåligt på fotot här... Stansade ut en bård med Martha Stewart-stansen, distressade kanterna och vek upp dom lite för att kunna luta kortet mot den. Sen är kortet bestrött med halvpärlor, både stora och små. Insidan höll jag enkel, brun cardstock och vitt papper, som jag doodlat runt om med svart penna.

4 kommentarer:

 1. Va mycke fint!!!! Du är så himla duktig!!! Grattis till alla besökare min vän....inte konstigt!!!!
  Ha en go kväll Kramar Lina

  SvaraRadera
 2. Nu har det passerat 15.000 besökare!
  Grattis!

  SvaraRadera
 3. Grattis till Ett års dagen Linda och till alla besökare. Förvånad, nej, inte med allt vackert du visar. Ett stort HJÄRTA till dig idag. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vilka rara o söta hjärtepresenter! De gladde säkerligen mottagarna:)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.