söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtans Dag!

Det är många hjärtan ute i cyberspace idag, och jag är ju inte sämre! Tänkte bjuda på ett hjärta massor med hjärtan som ni kan njuta av, medan jag scrappar ihop morgondagens DT-alster. Naturligtvis gick mitt hjärta till min man...


Jag köpte ett hjärta fullt med underbara söta gelehjärtan, och altrade locket.Jag ställde hela asken på papper och ritade av botten, eftersom de så fiffigt är stapelbara för display i butikerna, så är ju också botten lika stor som den inre delen av locket. Enkelt att fixa en mall med andra ord! Med min mall klippte jag ut ett hjärta av wellpapp, ruggade kanterna med knivbladet i min brytbladskniv (wellpappen gick inte in i edge scrapern), sen distressade jag det. Använde mallen igen på mönsterpapper, men klippte en bra bit innanför linjen. Detta hjärta blötte jag ner ordentligt med glimmer mist copper, och skrynklade ihop det. Slätade försiktigt ut det och värmde det torrt med embossingfönen. Jag hade ju inte tid att låta det torka av sig själv!! När det var torrt drog jag med versa color pinecone över skrynklorna, sen strök jag det platt med strykjärn. Ruggade kanterna och distressade dom. Stämplade ett av de underbara norska hjärtana direkt på pappret, och sen en gång på akvarellpapper, med pinecone-dynan Hjärtat på akvarellpappret klippte jag ut innanför alla swirls, smutsade ner det lite med stämpeldynan så det inte var så vitt, sen lade jag på crackle accent. Monterat ovanpå det andra stämplade hjärtat med skumtejp. Av en remsa akvarellpapper gjorde jag en liten bannér, som jag fäste med en loop brad i en blomma, distressade lite och skrev texten för hand. I loopen hängde jag en mininyckel och ett minihänglås i form av ett hjärta. Sen en stor blomgrupp i hjärtats spets, med gardenia, minirosor, rosknoppar och olika blad.

Vad jag fick av min man? Jo, jag har ju länge nu varit så ledsen över att jag inte kan ha mina vigselringar... Min sjukdom gjorde att jag gick upp massor i vikt, och det tar lång, lång, låååång tid att gå ner igen... Mina vigselringar går dessutom inte att knacka ut, då de har en ytterring av vitguld, som skulle bli förstörd. Så han har lovat mig att vi ska köpa dessa silverringar till mig, som jag kan ha tills jag återigen kan ha mina vigselringar.


Jag hoppas att jag får två stycken, en lite bredare med hans namn på, och denna lite tunnare, som det står "Forever" på. Lovar att visa upp mina nya ringar sen, när vi köpt dom och fått dom graverade!

Här ser man både den smala och den breda ringen...


Ha nu en riktigt trevlig Alla Hjärtans Dag allesammans, nu återgår jag till mitt DT-alster. Glöm inte att titta in i morgon för att se vinnaren av mitt candy! Är du inte med ännu? Ingen fara, du har till midnatt på dig!!

3 kommentarer:

 1. Vilken Gogubbe du har...det är du värd min vän! En härlig alla hjärtansdag önskar jag dig och GRATTIS på ett års dagen
  Kram kram Lina

  SvaraRadera
 2. Jätte fint hjärta :)

  Oooh vad jag ÄLSKAR den där stämpeln.... Jag bara måste införskaffa den en dag när plånboken vill....

  Fy vad träligt det är detta med vikt. Jag har också gått upp massor i vikt. Jag tröst äter + att jag haft mycket svårt att röra mig då jag misstänker reumatiskt vilket lätt till en hel del i vikt uppgång..

  Gulligt av din man att köpa dessa fina ringar :)

  Ha de gott gumman.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken snäll man du har!!! Ringarna är superfina!!! Verkligen! Ja, det där med vikt är inte alltid så lätt...

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.