tisdag 23 februari 2010

BoM februari

Förra månaden gjorde jag ju en hel del bidrag till SS:s utmaningar... Denna månaden hade jag samma intention, att vara med i nästan alla... men ännu så länge har jag bara fått ett bidrag klart. Dock det viktigaste, som jag ser det... BoM-utmaningen. Om jag hänger på alla BoM-utmaningarna hela året, kommer jag att ha 12 LO:s bara om mig när året är slut! Kanske tur att jag scrappar dom i 15x15, så att det inte blir så överväldigande, hihihi.


Min första tanke var förra månaden att detta album bara skulle bestå av handgjort bakgrundspapper, men det gick inte denna månaden. Jag hade nämligen bestämt mig för att det var detta fotot jag skulle använda, och jag kunde inte få det att passa ihop med de papper jag gjort. Så därför fick det bli annorlunda... Har skurit ett svart cardstock i 15x15cm och skrapat kanterna. Sen är det mönsterpapper BoBynnu Unforgettable Stripe som jag skrapat och distressat kanterna på, rivit lite på två ställen med. Sen stämplade jag med Tim Holtz siffer- och datumstämplar från setet Ultimate Grunge och distressdyna Black soot. Skrev ut bilder på en gammal 100 kronors-sedel, förminskade till lagom storlek, och skrev ut flera stycken. De är så klart skrapade och distressade i kanterna, och till och med lite vikta för att ge sken av att ha varit använda. Fotot är taget i programmet Photo Booth med den inbyggda kameran i datorn, lagt på teckningseffekt... Byggt upp det med vitt papper och svart cardstock, alla lager skrapade och distressade så klart. Sen har jag använt två saker från min julkalenderswapp, nämligen stickersalfabet från Jennie Bowlin Studio - Vintage black och Reverse red. Lade sen lite Glossy på stickersen, så att de skulle stå ut och synas lite mer. Band sedan ihop en liten blombukett som slingrar sig runt ena hörnet, lade lite brun kräpptejp runt skaften och ett rött organzaband, blingade till rosorna med silverglitter. Tagen med min journaling stoppade jag in under mönsterpappret, ganska själviska tankar nämligen. Man ser de röda satin- och organzabanden sticka fram på högersidan.


5 kommentarer:

 1. Den är ju underbar - imponerande hur du fått ihop buketten. Kram

  SvaraRadera
 2. Det där blev helt perfekt! Det blev helt rätt papper till :-)

  SvaraRadera
 3. Är verkligen imponerad av hur duktig du är på att scrappa och pyssla! Själv så har jag tummen mitt i handen när det gäller sånt. Gjorde ett försök för några år sen... men njae, det gick sådär faktiskt.

  Men vet du vad?! Kika in på min blogg! ;-) Har utsett en vinnare i tävlingen och det blev du! Så maila din adress till lindac77@hotmail.com så kommer det en gullig mössa med posten!

  kram Linda

  SvaraRadera
 4. Otroligt vad duktig du är!! Jag är precis i starten, tycker att det är väldigt roligt, det är väldigt fint i tanken men när det ska komma fram i en form så vet jag inte riktigt vad som händer eller vad som går fel ... Hm .. jaja, det är väl bara att öva å öva som man säger till barnen!

  SvaraRadera
 5. Superfin LO! Gillar kombinationen med svart, vitt o lite rött.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.