måndag 22 mars 2010

Ååååh, håll i er!!! Här kommer min hemlis!!!

Vad jag har kämpat för att berätta något i förväg..... Hela idéen startade redan i mitten av januari, planen har fastslagits, finslipats.... sen skulle alla nyheter komma in.... och idag fick jag det!! Mitt första DT-paket som designer hos beWed!! En ny resa har startat, och det ska bli sååå spännande!! Nog pratat nu, här kommer mitt första projekt:

Jag ska bjuda på en liten påskig presentpåse idag, det blev något litet och enkelt som första projekt eftersom jag hämtade ut detta första DT-paket efter lunch idag!


Skar ut stommen med Cuttlebug och Nestabilities Labels #1 i rosa cardstock. Skar en bälg på 3 cm, som håller ihop framsida och baksida. Stansade sen ut akvarellpapper i en mindre storlek som jag stämplade Magnolias staket på. Första gången någonsin jag målat landskap så här och det blir nog fler gånger, det var kul. Sen Magnolias nya, söta Tilda färglagd med Tombows. Monterade på henne med distanskuddar, lade lite glitterlim i blomkorgen och runt förklädet, och i håret. Sen stansade jag ut två små fasteners och bigade dom på mitten, målade dom i samma gröna som Tildas klänning och monterade som löv under minirosen - som också målats med tombows.


På handtaget och på baksidan (hmmm, glömde fota baksidan... Fixar det i morgon, och då kanske det kan bli finare bilder på hela påsen. Svårt att fota när det är mörkt...) sitter det rosa, nya påskpappret. Handtaget är fastsatt med de söta fjärilsbradsen, jag har vikt ut vingarna lite så det ser ut som om de ska flyga iväg när som helst.

Så kila över till beWed och shoppa loss, där finns en bred blandning av stämplar, papper, dekorationer och annat kul, och glöm för allt i världen inte bloggen!

10 kommentarer:

 1. Supersöt! Rosa är ju bara sååå fint!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt nya DT uppdrag!!!

  Jätte gullig liten påskbag du inspirerar med!!

  Har du nu vilat ordentligt????

  Må väl kompis Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Stort grattis!!! Vilken gullig påse =)
  Kram, Lena

  SvaraRadera
 4. GRATTIS!!!
  Jätte gullig!

  SvaraRadera
 5. Grattis till uppdraget! Påsen blev ju jättesöt.

  SvaraRadera
 6. GRATTIS vännen till nya uppdraget!! Vad roligt att du får använda din härliga kreativitet som DT. Kram

  SvaraRadera
 7. Ett stort Grattis till
  Dt-uppdraget, så spännande! :)
  Jättefin liten påse du gjort!
  / Sara

  SvaraRadera
 8. Wow, grattis till DT platsen....så kul och Lycka till:)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Grattis till DT platsen. Vad spännande. Jag hoppas att du kan berätta lite längre fram hur är det att vara DT? är det kravfylld? stressigt? eller kan man se detta fortfarande som hobby och inte ett måste till!

  SvaraRadera
 10. Grattis till DT-platsen. :)
  En jättesöt påse.

  kram

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.