tisdag 23 mars 2010

Alster från helgens scrapträff

Ja, i söndags var det premiär för mig, för första gången nånsin tog jag mig till en scrapträff. Jag ville inte alls gå ur bilen när maken skjutsade mig dit, varför hade jag utsatt mig för detta?!?!?!? Men nånstans vet jag ju, att enda botemedlet mot social fobi är att utsätta sig för det, så det var ju bara att ta ett djupt andetag och kliva ur bilen. Det började bra, de hade reserverat en superbra plats till mig, längst ut på kanten alldeles först i lokalen. Satte mig med kaffe och smörgås - hade kaffet precis bakom ryggen, super!! - och gjorde namnskylten, som jag visade längre ner. Sen blev det stopp!! Kikade på utmaningarna som fanns att göra, men kunde inte komma på något alls... Så jag tog helt sonika och började med en inköpsrunda, hos Designat. Tog god tid på mig, valde läääänge, tog en runda till, valde igen.. Väl tillbaka på min plats kände jag fortfarande ingen scrapinspiration, jag var bara trött, trött, trött... Bläddrade igenom mina inköp, testade några papper..... näe. Så blev det lunch, åh vad gott det var. Efter lunch ännu en inköpsrunda, hos Handarbeta, men  det hjälpte inte heller. Ju mer klockan gick, desto mer panik fick jag. Nåt skulle jag väl ändå få ur mig?? Utmaningarna skulle vara inlämnade 16.00, och runt 15-tiden hade jag väl ändå fått klart för mig vad jag skulle göra.... bara fundera ut hur... Två minuter i fyra blev mitt bidrag inlämnat, tack snälla Laila för att du lämnade in det åt mig! Det blev ett hastverk, inte mycket att visa upp, jag tycker att det saknas mycket på denna LO... Den är liksom inte hel... en grupp med blommor eller nåt i högra hörnet hade kanske gjort det, men det hanns inte med. Kanske fortsätter jag på denna så småningom.... kompletterar lite, liksom. Eller så gör jag om den alldeles!! Känns som om det behövs...


Så vann jag heller inte omröstningen på den, men det trodde jag inte heller... däremot vann jag på utlottningen!! Detta fick jag, ska bli spännande att prova:


Vad shoppade jag då? Massor, massor, massor...... ja se själva då:Sen ska det också hända något kul med detta, just vad återkommer jag om:


Just nu så är svaret på frågan "är jag med på nästa träff oxå?" ett självklart "ja".... men vänta ett halvår, så kanske jag svarar annorlunda. Tanken nu är i alla fall att jag ska försöka vara med på någon av de återkommande träffarna de har var tredje vecka. Kanske lyckas jag få med någon mer till dom träffarna, vi får se. Men shoppa behöver jag inte på ett tag nu i alla fall...

7 kommentarer:

 1. Himla trevligt att träffa dig! :) Jag hoppas verkligen du lyckas komma dig för med att komma på de vanliga träffarna.

  SvaraRadera
 2. Meddela tid och plats så ser jag till att Linda är där!
  /Gubben i huset

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Superduktigt av dig att kliva in på träffen trots känslan du hade i bilen utanför! Jag har varit på en del mindre pysselträffar och min erfarenhet av dessa är att det blir väldigt sällan så mycket gjort, men man är ganska full av inspiration när man sitter hemma i lugn och ro igen!

  Hittade din blogg av en slump för ett tag sedan och nu kikar jag in här flera gånger i veckan och är full av beundran av alla dina fina alster!

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 4. Inte för att jag är proffs på LO; snarare så långt därifrån man kan komma... Men jag tycker inte att du ska göra något mer på den... Less is more och du har fångat stillheten i fotona i hela LO:n.

  SvaraRadera
 5. Hej! Vi träffades vid Handarbetas papper i söndags och jag lovade att bli bättre på att kommentera...så här kommer min första kommentar: "Vad kul att du kunde komma!" PS. Jag tycker att din LO är superfin som den är, harmonisk och stilren.

  SvaraRadera
 6. Hej Linda
  Om du menar träffarna i Kungsberget är du hjärtligt välkommen dit. Nästa gång är den 10 april.
  Välkommen
  Christina

  SvaraRadera
 7. Strongt att du gick in på träffen! Kanon! Även om man inte får mkt gjort, så får man mkt inspiration tycker jag. Samt mkt mindre pengar kvar i plånboken;)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.