söndag 14 mars 2010

Grattis-kort och vinst

I dagarna har två grattiskort gått iväg från scrapbordet mitt, det ena till Katarina, som fyllde 30 år igår. Hon hade en candy-utlottning, där man kunde få en extra lott genom att skicka henne ett kort med posten. Det ville jag ju gärna göra, det är alltid kul att få skicka handgjorda kort!


Hade också skickat in detta till Motivets skissutmaning förra veckan. Det var så roligt att läsa Katarinas kommentarer om mitt kort, hon hade faktiskt uppmärksammat att jag monterat en likadan blomma i nedre hörnet, som katten håller i munnen. Det är lite klurigt för mig att måla digi-stämplar, eftersom vår laser bestämt sig för att det inte är roligt att jobba hos oss, så jag fick skriva ut den på bläckstrålen. Det är ingen höjdare, när man som jag målar med Tombows... Men även om de svarta linjerna blandades ut en hel del, så syns det inte tycker jag - färgerna jag valde är ju ganska förlåtande. Det var ju just därför jag valde dom med... Stämpeln är en digi-freebie hos Motivet.

Sen fyllde min svärfar 76 år i fredags, han fick detta kortet:


Mitt första påskort! Pappret är grönare än vad det är på bilden, tyvärr är det ju svårt att få till färgerna rätt när man fotar. Skrev ut en bingobricka från Misscutiepie, och ringade in nummer 12, eftersom han fyllde den 12:e. Bakom bingobrickan sitter en bit kraftpapper som jag rivit i kanterna, distressat och sen kört den i min paper crimper. Gjorde en slejf av cardstocket och mönsterpappret som fick vara stängning. Använt mina Nellie Snellen-stansar till att göra söta blommor, med halvpärlor som mitt.


Det blev lite bråttom för att kortet skulle hinna med sista tömningen, så jag höll insidan enkel. Tror ändå att det var bäst så... Har använt en digi-stämpel till - ja jag har fått liiiite sug efter dom nu, samlar på mig alla gratis-stämplar där finns!! Denna kommer från There's Magic In The Air, de släpper en ny digi-freebie varje måndag. Har monterat Orson (som apan heter) på ett muffinspapper jag hittade i kökslådan, sedan skrivit texten med dymon. I påsen stack jag in ett kort, gjort med samma papper, som min man fick skriva hälsningen på. Det var roligt att göra pås-kort, det kommer nog fler!

Sen har jag en vinst att redovisa. Hos gulliga Linda vann jag denna mössan, tänk att hon orkar! Hon har nyss blivit mamma igen, alldeles för tidigt eftersom de upptäckte att hon hade cancer... Så trots att hon är spädbarnsmamma OCH bekämpar sin cancer, så orkar hon skriva supermysiga inlägg, och lotta ut fina saker!!! Så imponerad av denna starka kvinna! Titta så söt lille Leia blev i mössan:


Hihihi, hon ser lite rolig ut, men det beror på att hon har hela munnen full med kaka! (Hmmm, trötta jag är visst med på ett hörn där, får en underbar kakpuss av min söta dotter!) Vi fick passa på att ta kort ändå, för bara sekunden senare så åkte mössan av. Dock vill hon alltid ha den så fort vi ska ut, så de kalla dagarna får vi gömma den. Tack snälla Linda!! Massor med styrkekramar till dig!

Lite senare hoppas jag att jag orkar visa er allt jag köpte på mässan igår. Såg några tjejer som jag tyckte mig känna igen från bloggvärlden och från SS, men ingen som jag var så säker på att jag vågade mig fram för att hälsa. Om någon känner sig förbisedd av mig på mässan, så ber jag tusen gånger om ursäkt!!

6 kommentarer:

 1. Vilka fina kort du gör. Fast jag blev förälskad i bilden i högra hörnet där vid godishörnan. Härligt. :)

  SvaraRadera
 2. Fina kort - som vanligt! Speciellt det med katten.

  SvaraRadera
 3. Härliga alster Linda!! Hoppas det e bra med dig, jag är på semester och myser me familjen så det blir inte något scrappat men dessto mer ideer!! Lycko dig som vatt på mässa!!!!
  Kramar lina

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten. :) Så ljuvligt söt hon är din lilla!

  Underbara kort!!!!!

  Bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 5. Å vilken fin mössa du vann! Ja allt hittade man lite spännande saker på mässan igår. Ska bli kul och se vad du hittar på härnäst! Ha det fint kram Mia

  SvaraRadera
 6. Åh vad fin hon blev i mössan!! Ser ut att passa henne perfekt! :-)

  kram Linda

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.