torsdag 11 mars 2010

Dove + scrapping = presentpåse

Nu när jag buzzar Doves nya duschcreme tyckte jag att det skulle vara roligt att ge bort den på ett roligare sätt. Så jag scrappade ihop en presentpåse igår... nu ser det lite roligare ut att ge bort, eller hur?


"Dove Visible Care med Nutrium Moisture kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud"

Visst låter det underbart? Vill du också bli en Buzzador? Klicka här och bli medlem idag!

2 kommentarer:

 1. Vilken bra idé!! Fin påse!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vilken suverän idé, jag tänker genast "låna" den av dig! Har också fått båda paketen och även om jag inte har hunnit testa dem direkt (pga att jag "roat" mig med sjukhus) så är de lovande.

  Det gör mig så ont att läsa att du har en så opålitlig sjukdom som gör att du aldrig kan planera. Är den likadan oavsett väderlek och årstid? Finns det något du kan göra för att lindra den?

  Du skapar så fina saker och är en sådan inspriationskälla när man själv sitter med idétorka.

  kram på dig!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.