måndag 19 april 2010

3 snabba kort - DT-alster till BeWed

Idag har jag bloggat tre snabba kort hos BeWed. Snabba kort behöver man tyvärr ibland, särskilt om man som jag är mycket, mycket glömsk... Men oftast när jag måste ha ett snabbt kort klart på nolltid, har jag ingen som helst inspiration. Lagom till jag höll i mitt nya DT-paket förra veckan, så damp den ner - snabba-kort-inspirationen! Och eftersom jag hade papper kvar från det förra paketet, blev det tre stycken snabba kort.
Det sista landar förhoppningsvis i brevlådan hemma hos Kirsi idag, ägaren till BeWed, som gratulation till den lilla flickan som föddes förra måndagen.

För att läsa om hur jag gjort korten, spring in till BeWed och lämna gärna en kommentar efter er där innan ni springer vidare.

5 kommentarer:

 1. Snabba kort är hur bra som helst att ha. Synd bara att jag aldrig får loss tummen för det :o)
  Hur som helst - fina kort!

  SvaraRadera
 2. Så fint du har fått i din blogg. Lätt att hitta och snyggt . Söta kort och visst är det bra att ha lite på lager, kram Gertrud

  SvaraRadera
 3. Hej Linda!
  superfina kort som alltid du har gjort. Tänk denna hobbyn ruinerar en med allt man vill ha,ha,ha. Jag vet att det ska finnas små flaskor med glimmer mist,. Men jag vet inte var man kan köpa den. Jag har köpt ett par flaskor. Sedan gör jag själv. Med distress refiller, perfect Pearls och vatten. har köpt små flaskor, mini mister. det funkar bra.
  Nu har jag hållt på med att styra och ordna i min blogg. Hittade tipset hos dig. Du har gjort din blogg så fin och lätt att hitta i. Ha det så bra. kram♥ Lena.

  SvaraRadera
 4. Jah skulle bara kolla till datorn på väg till pysselrummet för att göra ett kort.
  Tack vare dina snabba fick jag inspiration. Kör på Magnolia. :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefina kort!

  Jag gillar det med bakelser bäst!

  Charlotta

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.