tisdag 20 april 2010

Liftat Rampljus April II

Scrap Spotlight sätter två gånger per månad en scrappare i Rampljuset, och denna gången blev jag sugen på att lifta. Kika in här, det är Carinas "Little Miss Sunshine" som jag inspirerats av. Det är väl en ganska självklar lift, men det som inspirerat mig mest var det prickiga pappret, mattorna under fotot - jag har istället för wellpapp kört naturpapp två gånger genom min paper crimper - och stråket av dekorationer från ena hörnet till det andra.


Underst har jag en underbar spets från England, med ett brett sidenband genom, så att det rynkats lite. Sen den crimpade pappen, kärde igenom den på ena hållet först och sen det andra, så att det blev lite rutigt. Runt pappen har jag sen gjort hål och sytt med brunt natursnöre. Grön och brun cardstock under fotot, som föreställer min guddotter, ca ett halvår gammal. Måste fråga hennes mamma mer exakt när det är, för det är före digitalkameran så jag har tyvärr inget datum på kortet. Två swirls som jag stansat ut med lånad stans, highlightade med vit penna. Prima blomma ovanpå tygblomma och två blad i ena hörnet, en liten rund journalingruta i det andra hörnet. Stråket är skapat av gröna halvpärlor - en av sakerna i mitt MHV-paket inne på SS - och kompletterat med en underbar fjäril från samma paket. Titeln har jag skrivit med filtthickers och highlightat med vit penna. Ja, jag är nöjd!

6 kommentarer:

 1. Mmmmmmm mysig LO Linda!!! Härliga dekosar och ljuvlig spets!! Duktiga dig!!! Ha en fin dag kära du....jag håller på med en Lo som ...jaaa va ska man säga, galen ...tokig ...vild i mönster och papper... Du får se sen!! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Vilken super fin lift :)

  SvaraRadera
 3. WOW!! Himmel vilken läcker lo!!
  Bandet satte verkligen pricken över i:et!!


  Må gott!

  KRAM Petra

  SvaraRadera
 4. Åååå så fin!!! massor av härliga detaljer♥

  SvaraRadera
 5. Jag älskar prickar! En härlig Lo med ett gulligt kort. Kram Gertrud

  SvaraRadera
 6. Jättevacker layout och det prickiga pappret va så fint! Älskar prickar! Kram!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.