måndag 12 april 2010

LO och kort i samma stil - DT-alster till BeWed


Har länge funderat på att scrappa i formatet A4, men jag har liksom inte kommit till skott. Men med dessa underbara gröna papper var det inte svårt längre! Så denna veckan bjuder jag på LO i A4, och ett kort i 15x15 cm hos BeWed. Kila in till BeWed för att läsa om hur jag gjort och vilket material jag använt.


12 kommentarer:

 1. Hejhopp! Underbart vackert,helt bedårande,sådan ögongodis.
  Ha en bra vecka kram Suz

  SvaraRadera
 2. Jättefina färger, stämningsfullt och sobert :-)

  SvaraRadera
 3. Jätte snygg LO och kort :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 4. Så vackra papper och snyggt med kantstansen. Och pappret med texten är så vackert. Kram Gertrud

  SvaraRadera
 5. Så vackra alster du gjort!! Så härligt romantiska och shabby om man nu kallar det så! ;) Du inspirerar verkligen och du verkar ha hittat rätt butik att designa för! Tack oxå för dina värmande kommentarer! Du vet verkligen hur man sprider glädje omkring sig! Stor Kram till dig min vän! ♥

  SvaraRadera
 6. Det jobbigaste med morgonen var väl egentligen att jag var febrig.

  Nä, det blev ingen tidigare hämtning, men hon hade velat det, så hon var lite besviken! Det blev något missförstånd någonstans. Men besvikelsen gick över rätt fort.

  Ja precis, det är ju jätteskönt att de trivs så bra på dagis! Jag har fått köra rätt mycket samma tänk när hon varit pappig - det är ju jättebra att hon tycker så mycket om sin pappa. Och så har vi fått tjata om att bara för att man tycker om den ena betyder det ju inte att man inte tycker om den andra. Man kan tycka om MÅNGA människor på samma gång. Och på samma sätt är det ju med platser, aktiviteter mm. :-)

  Ja, där fick du visst nästan som ett helt blogginlägg. Haha!!

  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Vilket fint kort, gillar verkligen din stil.....så fint:)

  SvaraRadera
 8. Hej, såg inte förrän nu att du skrivit till mej.Till mina kakor använder jag dubbelt virkgarn 8/4.Garnet finns oftast på härvor och just nu har jag beställt hos www.vartoftagarn.se. Använder virknål 3-3,5.Lycka till

  SvaraRadera
 9. Så fina saker du pysslar ihop.
  Kul att du är medi min utlottning
  Ha en skön helg
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 10. Jag tycker du ska lifta och lägga en länk i kommentaren i stället!!! :)

  SvaraRadera
 11. Vad skoj att du testat detta formatet!Har också funderat på det! Jättefint blev det också:) Kramar!

  SvaraRadera
 12. Jätte fint, har en sak till dig i min blogg!!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.