måndag 26 april 2010

Måndagsbilden, DT-alster & grattiskort

Idag kör jag "Din måndag i bild" inne på SS, häng med du med vettja!! Klicka HÄR för att komma till tråden. Mitt bidrag denna veckan, jag försöker skapa veckans DT-alster till BeWed:


Ja, som sagt så är det ju måndag då, och min tur att inspirera inne hos BeWed... Jag har haft det tufft med inspirationen. Vi kör bröllopstema denna månaden och jag har hur många idéer som helst! Så många att jag har svårt att välja vad jag ska göra!!! Det har stört inspirationen en hel del, men till slut fick jag tre alster klara. Det är ju som tur är måndag hela dagen idag!


Jag inspirerar med två kort gjort av samma mönsterpapper, sk konvolutkort, och en chokladsko. För detaljbilder, beskrivning på hur jag gjort och materiallista, kila in till BeWed!

Sen har jag gratulerat en vän idag, som fyller år... eller ja, min son hjälpte mig att leverera kortet till hennes postbox. Berith går på min scrapkurs som jag håller här hemma, och jag hann inte göra kortet så det gick med posten. Som tur är så är min son oftast någorlunda pigg på att hjälpa mamma, och att cykla iväg och bara lämna ett kort är ju snabbt gjort. (Och ett bra tillskott till veckopengen!!)


Tyckte det var lätt och smidigt att göra konvolutkort, så det blev ett sånt till Berith med. Den andra halvan av pappret spar jag tills en gammal bekant till oss fyller nästa vecka. Kortet färdigskuret, bara att dekorera då! Här har jag dekorerat konvolutet med rosor gjorda av kaffelfilter, egengjord glimmer mist (Mini mist-flaska, distress refill och Perfect pearls) och brads. (Beskrivning finns HÄR.) Sydde ihop detta kortet på symaskinen och sydde då samtidigt fast spetsen på fliken.


Kortet är gjort med grön och beige cardstock och även det har jag sytt ihop.


Har använt Storytellers stickersalfabet, rubons från Fancy Pants och halvpärlor.

8 kommentarer:

 1. Så fina kort och kuverten var läckra med mönstrad insida :)

  SvaraRadera
 2. Håller med - snyggt när det är en kombination!!

  Kanske jag börjar med det äckså - om ett år eller så när jag vant mig vid tanken!!!

  La Vikinga lite seg...

  SvaraRadera
 3. Tack för dina ord och kul att du testade att göra blommorna. De blev jättefina. Jag gillar verkligen när man kan hitta nya användningsområden för sina hushållsvaror. Dessa filter var ett felköp (fel strl) av sambon och jag orkade inte åka och byta utan satte mig och testade en idé istället och till slut blev det dessa blommor:) Ha det gott!!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 4. Jätteläckra kort och kuvert! Chokladskon är ju makalös!!!

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra alster vännen...askunge skon är magisk!!! Wow säger jag bara. Sov så gott Kramar Lina

  SvaraRadera
 6. Men Linda... det var den häftigaste skon jag har sett. :) Sååå coolt. :)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev :)


  kram

  SvaraRadera
 8. Så flotte ting du har laget. Riktig så søte og fine!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.