onsdag 28 april 2010

Skriv, skriv, skriv!!! Du är UNIK!!

De allra flesta av oss vill inte skriva direkt på våra LO:s eller kort, för "jag skriver inget snyggt"! Det spelar ingen roll om du skriver snyggt eller fult, det är DU som skrivit, och det är det som är det viktiga! Var stolt över din handstil, den är bara din, och den gör dig unik!!! När inte du finns kvar längre, kommer dina barn/efterlevande att älska din handstil för att den var din, de känner igen den och känner trygghet i den. Då har de i alla fall din handskrivna text kvar... Jag tycker heller inte om min handstil, även om jag vet att andra gör det. Men jag har lärt mig det, att mina barn kommer att tycka den är jättevacker när de blir stora, får barn, och jag inte längre finns med dom... (Jajaja, det är ju flera år mellan varje kommatecken där, jag tänker ju inte dö på en gång när de fått barn, fattar du väl?! ;-) ) Så ta fram de svarta, bruna, vita.... what ever!! pennorna och skriv er journaling för hand - direkt på LO:n eller på tags, journalingrutor, osv. Eller börja med dold journaling tills du känner dig lite mer bekväm med att skriva för hand, men slutresultatet måste ändå bli att du skriver din journling synlig, OCH FÖR HAND!!

3 kommentarer:

 1. Men jösses tjejen!!! Så rörd jag blev över dina ord! Om du bara visste hur djupt du berörde mig med dem...

  TACK!!!

  SvaraRadera
 2. Så är det på pricken min kära vän!! Jag skriver som en kråka...men det är så det är och går man till sig själv skulle man ju mer än gärna ha en massa skrift från nära som inte man längre kan få ge en kram.
  Har haft en "attack" av ren skräck att inte finnas där för mina barn innan dom helt står på egna ben och det tar andan ur en . Ohhhahh...hoppas man har viljan och turen att få leva tills man är mycket gamal!!

  Mycket tänkvärda ord från dig Linda!!


  Kramar Lina

  SvaraRadera
 3. Så sant det du skriver Linda och man får sig en tankeställare och blir berörd av dina ord. Ha en bra dag. Kram Lena

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.