torsdag 6 maj 2010

En hunds dagbok..

Ja, jag sitter ju och skapar ett minnesalbum över en katt, skapar det helt från grunden! Så kom jag på den otroligt roliga texten "en katts dagbok". Nu tror jag egentligen inte att den uppskattas av albumets mottagare vars katt tragiskt dog, men jag ska ändå göra den som en liten minibok och stoppa i en liten ficka i albumet, så får hon välja om hon vill ta bort den, eller om hon tycker den är rolig och låter den vara kvar.

Då kom jag ju också att tänka på "en hunds dagbok", och de allra flesta av er känner väl till vid detta laget att vi har två hundar i familjen... Två stycken chihuahuas har vi, som tror att de är grand danuas, hahahaha!! Men här kommer i alla fall deras dagbok - eller i alla fall den yngre hundens dagbok, för den äldre har bra mycket mer intelligens och humör för att det ska stämma in på denna texten. Håll tillgodo!!


En hunds dagbok
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


5 kommentarer:

 1. Galet mycket snyggt du har här hos dig. :) Tackar så hjärtligt för din trevliga kommentar inne hos mig. :D
  För att svara på dina frågor: Ja,jag skulle absolut göra likadant med hålen igen och nej det är inte ett dugg rangligt eller så. Fördelen är att man ju inte perforerar hela bakstycket och på så vis finns mer yta för dekorationer eller foton. Jag kan till och med tänka mig att sätta bara två hål i vaje ände. Om du är osäker så kan du ju ta några spillbitar och testa hur det blir och kanske bara binda ihop med vajer.
  MVH
  Sollan

  SvaraRadera
 2. Hej igen. Jag fick en kommentar i min blogg av en godvän som också läser min blogg. Hon skrev att i Firefox webbläsare blev det väldigt tokigt på min blogg men läste hon i Internet Explorer gick det hur bra som helst. Har du möjligen Firefox?
  Jag skrev till Mindi igår om problemet men jag har inte hört ifrån henne. Hon jobbar antagligen just nu. Hoppas att det löser sig.
  Hälsningar Siv

  SvaraRadera
 3. Ohhhhohoho Iiihhihihihiiii....va jag skrattar!!! Jaaa precis så är det!!! Saknar vår fina hund så mycket!!!! Idag när jag kantade rabatter och fyllde på jord blev jag väldigt påminnd om honom...hans djupa hål i ena hörnet av rabatten ...och en massa avfällt hår under ute trappan. Det var nästan så att jag hade tänkt att inte städa där bara för att. Dom lämnar så stora tomrum efter sig!!

  Må väl min vän!!

  SvaraRadera
 4. Åh, om man såg livet ur en sådan där positiv vinkel ändå!
  Jag är lite mer Ior än hund :-)

  SvaraRadera
 5. Men Linda, du har ju inte med det bästa, vilket också är bland det roligaste som finns:

  http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.