måndag 24 maj 2010

Förra veckans DT-alster


Detta är det sista bröllops-inlägget som jag bloggade förra måndagen hos BeWed. Två stycken söta bordsplaceringar...


Först denna lilla söta väskan, som även kan användas för att ge bort pengar, presentkort eller kanske smycken. Har använt det vackra dubbelsidiga pappret från Bo Bunny, skurit ut väskan efter en mall, och dekorerat med spets, primablommor och minirosor. Stängningsflärpen dekorerade jag med en blomma monterad tillsammans med en hjärtbrad och lite organzaband.


Denna lilla tetrapack är så smidig och snabb att göra. Jag har gjort den lite elegantare genom att först embossa den i cuttlebugen, och sedan dra med embossingpenna på swirlarna och embossa med rosa pulver. Embossade också primablomman och minirosen på samma sätt. Stansade ut blad, skrev ut "namnet" på datorn och klippte till en bannér.

Jag ber om ursäkt för att ni fått vänta så länge på dessa alster!! Idag kommer det formligen att spruta ut alster här i bloggen, så ni får fullt upp mina vänner! Lämna gärna kommentarer med, då blir jag så glad. Trevlig måndag!

3 kommentarer:

 1. Men gud vad gulligt. Jättefint!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Så romantiskt och vackert Linda! Vilket arbete på dina alster...man blir alltid lika glad!!

  Stor kram lina

  SvaraRadera
 3. Wow va läckert och vackert - romantiskt! Va fint du inspirerar! ♥ Kram!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.