tisdag 11 maj 2010

Söt Leia och altrad Noblesseask

I söndags var vi bortbjudna på söndagsmiddag hos Leias gudfar med flickvän. Elena kommer från Rumänien, så vi åt sannerligen inte vad resten av Sverige åt till middag igår!! Det var såååå gott, men fråga mig inte vad det var, för det vet jag inte, hihi. Nåja, förrättssopppan har jag väl lite koll på, den var tradition i Rumänien, managryn och äggvita som fick koka upp i hönsbuljong tillsammans med kött från höna, sååååå gott!! Sedan fick vi nån sorts potatismos, men jag tror inte att det var vanligt svenskt mos, det smakade annorlunda.... vitlök kanske? Nej vet inte... till det högrev eller nåt annat fint kött. Usch, jag är hemskt dålig på kött, att veta vad som är vad alltså. Ja, och att tillreda med förstås. Tyvärr..... för det är supergott!!


Som tack för inbjudan altrade jag en ask mörk Noblesse. Distressat, wellpapp, tårtpapper, vintagebild från nätet och underbara hydrangeas, tillsammans med silverdetaljer, pärlpins, astrar, fjärilsbrad och halvpärlor. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att lägga på lite glitter lim och glossy accent.

Dagen till ära fick jag sätta upp pippilottor i Leias hår, och när hon såg att mamma skulle ha halsband och armband ville ju hon ha sina smycken på sig med. Kan ni förstå, hon är bara dryga 2 år, och har redan tre stycken silverhalsband och ett silveramband!!! Nåja, alla tre halsbanden är ju gåvor, två till dopet och ett till julklapp/present, och armbandet har hon ärvt av mig - men ändå!! Men söt som socker är hon ju...


Elena bjöd på godis..... det tackar man ju inte nej till...Det finns å mycket bus i den ungen att det räcker för hundra ungar, jag lovar!! Ibland är hon så sprickfärdig med bus att hon inte vet vad hon ska busa först! Då ser hon så här lycklig ut *älskar*

5 kommentarer:

 1. Mmm..låter gott!! Underbar ask du altrat...Å jisses vad din tös är söööt!!!

  SvaraRadera
 2. Vilken gullunge du har...man kan nästan se att hon lyser av bus...vem e de hom brås på???? Hihihih

  Vacker vacker aks Linda hon måste blivit jätte glad!!! Älskar bröllopskortet inunder ( ps det kan passa på Fredagsskissen på Landstoken!!!)
  Blässe kramen
  Lina

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort på Leia! Verkligen sådana där "förstora upp och sätt på väggen"-kort!

  SvaraRadera
 4. Snygg låda!

  Och tjej också, för den delen!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 5. Men såååå söt. :)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.