tisdag 29 juni 2010

DT-alster och diverse kort

Igår lade jag ut ett enkelt babykort hos BeWed...


... med söta lilla Tingla sittandes på vacker spets. 

(Kom ihåg att du kan klicka på bilderna för att få dem större!!)

Jag är med i en födelsedagskortswapkedja..... puh! Man vrickar nästan tungan på det ordet! Två av deltagarna på den listan fyllde år i juni, och här kommer deras kort - ganska enkla pga tidsbrist.

Kortet till Gertrud:

Kortet till Lisan:

Sonen hade ju skolavslutning, och vi har som tradition att ge honom en avslutningspresent, och ett kort så klart! Detta året fick han en skateboard, men min son har inte begåvats med tålamod, så skaten står där den står - han kunde inte åka på den, och då gav han upp! Hoppas det kommer längre fram i sommar....Sen var jag med i MHV juni inne på SS, gjorde ett enkelt kort även där...Är också med i en tagswapp på SS, där man skulle göra tags och byta. Tyvärr blev vi bara tre personer, så det blev till att skapa fyra olika tags med tre av varje. Jag distressade alla mina, och blev sjukt nöjd faktiskt!!


Nu ska jag skriva ut kort till BoM-utmaningen på SS denna månaden, ute i sista minuten, precis som vanligt! ;-) Ha det gott i värmen!!

6 kommentarer:

 1. Men kära nån! Ta semester :-D

  Kul med även de du kallar enklare kort, för de blir i en annan stil, vilket är uppiggande. Inget roligt med bloggar där det bara är samma, samma hela tiden.
  Nu menar jag inte att din blogg är tråkig i vanliga fall heller! Du är väldigt omväxlande, med spännande alter och tips som kul krydda, bara pratar om andra bloggar och att du liksom inte ska be om ursäkt för att du visar upp "enkla" saker.
  Detta var uppiggande och inspirerande!
  ....som vanligt :-D

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga kort du gjort!! Så supersöt den lilla babystämpeln var!!
  Ha en skön dag!!
  Kramiz Tessan

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra tags Linda, förstår att du är nöjd och lycko swapkompisen som mottar dessa!!
  Hoppas livet lever väl med dig
  Massa kramar Lina

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Får jag bestämma, så ska du blir årets Midsommarbrud. Så fina saker du har gjort. Din kaffekasse burk är mums! Du är så himla duktig. Ha det bra. Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Å så fina kort! Tagsen var ju superdupersnygga!!! Du ska vara stolt över alla dina alster.

  Ha det bra!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 6. ÅHH vilka fina kort och tags..helt underbara och Tingla är så söt!!
  Kramar Plingan

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.