måndag 12 juli 2010

Gåva till en bloggvän!!


Jag har en bloggvän som kämpar för fullt mot det elaka monstret cancer... Går ofta in och läser om hennes kamp, känner massor med henne, och försöker uppmuntra med varma ord när jag känner att jag kan bidra med något. Igår skrev hon om hur fina barnkläder Kameleont har, och om hur gärna hon ville handla, men inte kunde... Kände genast att här kan jag faktiskt bidra med något! Så jag mailade till Anna på Kameleont och frågade om hon kunde hjälpa till...

Jag betalade idag in 400 kr till Kameleont, och Anna ställer upp med 100 kr extra och fraktfritt!!! Så i skrivande stund ska mailet med gåvan ha nått Linda med den - förhoppningsvis - härliga överraskningen!! Du är väl värd detta, Linda!!! Hoppas du hittar fina kläder till grabbarna, önskar dig och din familj en fortsatt härlig sommar och ett LÅNGT, LYCKLIGT LIV TILLSAMMANS!!!

Tack Anna och Kameleont för generositeten, och för att ni hjälpte mig överraska en blogvän!!

6 kommentarer:

 1. Ingen dålig gest. Jag blir mållös att det faktiskt finns omtänksamma människor som du. Hoppas du får det återbetalt på något sätt.

  SvaraRadera
 2. Du har ett stort hjärta Linda, jag tror att din bloggvän blir jätteglad av din överraskning.
  Kramar Plingan

  SvaraRadera
 3. Du ska veta hur rörd och otroligt glad jag blev när jag läste mailet jag fick. Tack snälla gulliga du!! Det hade du ju verkligen inte behövt. Ska skriva ett inlägg på bloggen om det och lägga in lite bilder sen när kläderna har kommit.

  Hoppas du haft en bra dag. Här har den spenderats på sjukhuset (som vanligt känns det som).

  Massor av kramar från Linda

  SvaraRadera
 4. Men Linda.... åh vilken otroligt fin och omtänksam vän du är!!!!!!!!

  Stoooooooooooor varm kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 5. Men vilken fin människa du är! Helt underbart snällt gjort av dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Du fina fina människa!! det finns inte många som du!!!
  Linda är med allsäkerhet väldigt glad för din underbara gest!
  jag önskar henne all kraft och lycka så att hon kan skicka monstret dit det hör hemma......tåranra trillar...det är så fruktansvärt speciellt när man har det väldigt nära!!

  Varma goa kramar till dig för att du är en makalös själ!!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.