tisdag 13 juli 2010

DT-alster och vinster

Igår var det ju måndag igen, dags för att blogga DT-alster hos BeWed igen...


Fortsättningen på receptboken... Nästa måndag kommer det fler uppslag.

Idag landade en av vinsterna från SS Midsommarbrud i lådan... de sakerna jag hade plockat ihop för mitt presentkort hos Tant Scrappa. Detta härliga plockade jag ihop:


Längst ner i bild en liten bonus, sååå fina chipboard!! Men första gången jag hade tagit upp liknande chipboard ur förpackningen så sprang Nina och jag lägenheten runt för att kolla var det brann.... vi hittade inget... men när vi kom tillbaka till pysselbordet kikade jag misstänksamt på chipboarden... lyfte upp dom och luktade på dom - ja mycket riktigt!! Det var därifrån röklukten kom! De är väl antagligen laserutskurna, så det luktar eld om dom!! Jaja, vi fick lite motion! ;-)

Sen låg där ett paket till i lådan idag.... min vinst från Pysseltagen och BellaMio! Sååå mycket fina saker hon gjort, titta här:


En sak är inte med på bild, och det några utstansade resväskor för mig att dekorera, såna här. Ska bli så kul, tack snälla du för allt det fina jag fick!!!

5 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina vinster du fått!
  Massa grattis!
  De där taggarna Bellamio gjort är ruskigt snygga :-)

  Gillar receptbokens härliga hemmafru-från-50-talet-känsla!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig receptbok du håller på med, ser fram emot fortsättningen!!
  Du har väll inte missat min bloggcandy 500:- i presentkort!! Kika in hos mig vet jag...
  Kram Tessalonika

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin receptbok du håller på med! Vilka fina vinster du har fått! Det är du väl värd!
  Hoppas du har det bra i sommarvärmen!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 4. Receptboken är underbar! Borde göra detsamma men just nu tryter all scraplust...men den återkommer väl snart. Bra att pausa ibland :D

  kram

  Ps: jag håller mig till isglassen, tur jag har 2 gottegrisar här hemma...Ds

  SvaraRadera
 5. Vassego gumman!! Upptäckte när jag postat att kortet låg kvar här hemma, men jag gissar att du förstod att det var från mig i alla fall, hihi...

  Hoppas du får använding för något av det i alla fall!

  Kramis :)

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.