tisdag 31 augusti 2010

Julklappsetiketter/tags

I min jakt på 100 alster innan shopping lekte jag fram några tags att hänga på julklapparna, med mina nya stämplar och distresser. Med ett annat distresst kort vann jag ju Tingturas tävling på FB, och för presentkortet valde jag dessa stämplar:
Så jag tog god jul-stämpeln och snöflingorna och rockade loss med distresserna!! Så här blev det:

Alster 20-25

Sex stycken tags/julklappsetiketter blev det. Antingen skriver man hälsningen på baksidan, eller så skriver man det precis under "Gott nytt år" på framsidan.


De första två är med tumbled glass och broken china, vita blommor, med spets-knapps-blommor i mitten, små vita och blåa blommor med halvpärlor, och silverband. Lagt glitterlim runt kanterna på tag och blommor.


Här har jag bara använt weathered wood, mörkblå blommor med vita hydrangea och en tvåtonad blå ros, pyntebär från Kort & Godt, små vita och blå blommor med halvpärlor och silvrigt organzaband. Lagt glitterlim på kanterna och på blommorna.


De sista två är gjorda med stormy sky och faded jeans, blåa hydrangea, vita pappersblommor, blå miniros, vita pyntebär och vita utstansade fasteners som blad. Vita och blå hydrangea med små vita minirosor, glitterlim på kanterna och blommorna, och silvrigt organzaband.

Mycket roligt, det blir nog fler innan jul!

9 kommentarer:

 1. Jätteläckra! Inte behövs det några paket till dem - det räcker väl med tag'en för attmottagaren ska bli glad?! :)

  SvaraRadera
 2. Så vackra Linda!!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Superfina! Vilka underbara julklappar du kommer att ge bort i år!

  SvaraRadera
 4. Härliga tags, man vill ju ge julklapparna till sig själv.... ;)

  Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra etiketter!!

  Missa inte min tävling där du kan vinna en goodie bag från Familjekontoret!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. BRA val av stämplar och grymma tags ;)

  SvaraRadera
 7. Hur snygga som helst!!! //Lena

  SvaraRadera
 8. Japp, önskar att jag gjort dem!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.