tisdag 10 augusti 2010

Mamma-gos

Mina barn får ofta höra "mamma orkar inte" när de vill något... Jag kan ju tex inte alls söva lilltjejen i vagn när hon vill sova middag, något som hon håller på att sluta med, tack och lov. Blev tjatigt för gubben att alltid vara den som var tvungen att gå ut med henne... Men just det faktum att hon håller på att vänja sig av med middagsluren, gör ju att hon mycket lätt somnar om vi åker bilen mitt på dagen... Vilket hon gjorde i lördags när vi varit en tur till Norrköping för att kika på badrumsmöbler till barnens toa. När man somnar i bilen är det ganska gott faktiskt, att ha en mamma i permobil, för då kan man sitta så här gott hos mamma och fortsätta sova!!!


Denna bilden måste jag ju givetvis scrappa sen!

7 kommentarer:

 1. Vad gulligt, det är som du skriver, helt perfekt ju :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Toksöta är ni båda två:) Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilket härligt lugn detta foto har.
  Jättemysigt!

  Kram till er båda!

  SvaraRadera
 4. ÅHH vilket mysgosigt foto, det ser så rart ut..
  KRAM pLINGAN

  SvaraRadera
 5. vad gulligt! blir en fin lo sen ;)

  SvaraRadera
 6. Åh så mysigt!! En självklar bild att scrappa med :-) Undrar om min mamma skulle tycka det vore lika mysigt om jag satt så där med henne i hennes permobil *hihi*
  Ser fram emot det färdiga resultatet ev LO'n

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.