måndag 20 september 2010

Clearstampsförvaring och ljuspåse


Alster 86 & 87

Måndag igen,och det betyder DT-aslter till BeWed. Idag bjuder jag på ny förvaring och ljuspåse; favorit i repris!


Dessa ljuspåsar gjorde jag ju flera stycken i julas, de var så populära att ge bort! Enkelt att göra med, kan gå relativt fort, beroende på hur mycket man dekorerar. Jag har altrat en knubbig tändsticksask från Rusta, lagt i den och fyra värmeljus i en cellofanpåse, och sen gjort en topp till påsen. Superenkelt, men så uppskattat.


Nästa alster är min klara favorit, hehe! Har skurit sönder en gummisnoddsmapp till fram- och baksida, skurit ner oh-blad till mellanlägg och laminerat in vanligt skrivarpapper i varmlamineringsmaskin för att fästa mina clearstamps i. Monterat ihop alltsammans med BIA:n och den största spiralen de har, 1 3/4" och låsning med hjälp av perfect closures.


Ville ha en scrappad framsida, men jag ville också ha den skyddad, och nånstans att fästa låset. Så här ser den ut när man öppnar den...


Baksidan av förvaringens framsida, satte en bit mönsterpapper bakom cardstocket med, så man har nåt trevligt att titta på här med. Först kommer nu ett oh-blad, där jag har fäst på skisspapper där jag stämplat upp de stämplar som finns...


... bakom oh-bladet. Här har jag skurit ner skrivarpapper, rundat hörnen, och laminerat in i maskin. Skurit ner och rundat hörnen, så jag inte ska kunna göra mig illa på de vassa hörnen. Genom att jag har oh-blad som avskiljare vid varje laminerat blad, fastnar inte sidorna ihop med stämplarna, och jag får dessutom utrymme till att stämpla upp motiven så man ser vad de föreställer.

6 kommentarer:

 1. Hej. Sååå otroligt läckert och så snyggt med ljus förpackningen. Älskar färgerna och papperet...vill inte vara utan dom ;)
  Ha en bra måndag.
  Kram, Britt-Inger

  SvaraRadera
 2. Snyggt och bra idéer :-)
  Dåså,,, bara att knalla in på Rusta och fråga efter knubbiga tändsticksaskar :-)

  SvaraRadera
 3. Uuuunderbart album du gjort! Du är så påhittig och pysslig! :D Förstår att dina clearstamps trivs förträffligt i sitt nya hem! ;) Kram Emmeli

  SvaraRadera
 4. Supersnygg å smart clearstamps förvaring!! Me like a lot! :-)

  SvaraRadera
 5. Det var en prakisk och fin förvaring för clearstamps..det är bra när andra tänker åt en...har båda maskinerna som behövs...bara läsa några gånger hur du gjort.
  Enkel tutorial???
  Kram// Inga

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.