måndag 27 september 2010

DT-alster & shopping

Denna veckan har jag altrat en plåtburk, som det har varit espressokaffe i. Jag samlar på alla fina plåtburkar, och det vet mina vänner och bekanta, så ibland får jag fina burkar av dom, och detta är en. Det är inte vi som dricker espresso, alltså! Med julpapper och en handskriven hälsning på tagen, blir den en utmärkt julgåva.


Jag har använt det vackra julpappret från Ladybug, monterat fast det på burken med dubbelhäftande tejp. Sen har jag lagt glitterlim diamond på alla snödetaljer. Ville inte dekorera mer än så på själva burken, eftersom jag ville att det vackra motivet på pappret skulle få synas ordentligt.


Locket har jag dekorerat desto mer... Monterade en smal pappersrand runt hela locket, och sen ett smalt sidenband med rosett runt. Skar ut en cirkel i brun cardstock med nestabilities, och en storlek mindre i papprets baksida. Under dessa rynkade jag ljusbrun spets. Sen monterade jag ihop en underbar blomgrupp med några snöflingor och halvpärlor ovanpå.


Fick inte riktigt till tagen i samma mjuka färg som på pappret, så jag gjorde den helt annorlunda istället. Stämplade med den underbara tomten från Reprint, sedan jag maskat bort ramen på den. Färgade in tagen med distressdynor, och lade glitterlim runt, och några halvpärlor. 


En närbild på locket, med den underbara blomgruppen. Det är gardenior, rosor, minirosor och snöflingor. Sen har jag lagt på ordentligt med glitterlim på alltsammans.

Sen har jag lite mer shopping att redovisa... lustigt det där, nu när jag får shoppa, tror ni jag shoppar roliga saker???  Näääe, lite halvtråkiga är de allt...


Den stora stämpeldynan är till Leia, ny stämpelrengöring (förbrukning ju), två ark halvpärlor, mycket för att testa färgerna. Och så några nya chalks... ville testa att chalka med rött och blått, sen är det en grön och två i den bruna skalan. I morgon hoppas jag att mina nya copicspennor landar i brevlådan!


13 kommentarer:

 1. Supersnygg burk, jag älskar den =)

  Ha en fortsatt bra kväll.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar burk!!!! Och vilken inspiration jag fick nu :) Får bli till att åka på loppis/second hand affärer tror jag *hihi*

  SvaraRadera
 3. oj,oj oj!! Vilken vacker altrad burk!!! Det pappret hamnar på min måste ha lista!! Helt bedårande lock oxå...=) Ha en toppen dag! Kramisar!

  SvaraRadera
 4. Gaah! Sluta frestas med alla dina köp!!! ;) Jag får ju inte shoppa än ju!

  Du har en liten present att hämta i min blogg...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Super snygg altring :)

  Skoj med shopping :)

  Ha de gott.
  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 6. Jag ska inte säga att jag är förvånad för jag brukar alltid gilla sakerna du gör, men nu är jag helt tagen.... denna burken är bara sååååå himla fin!!! Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar burk och jag håller tummarna för att dina copics kommer i lådan idag. Kram!

  SvaraRadera
 8. Håller med föregående skrivare!! Makalöst vacker burk...ett mycket bra beslut tt lyfta fram det fina pappret...i dag kommer nog brevbäraren med post till dig ....från Nol thihiihhi

  Kram Kram Lina

  SvaraRadera
 9. Jättefint! du är så himla duktig och inspirerande!!
  kram sussa

  SvaraRadera
 10. Åh vilken underbar burk!♥

  Kram Sara

  SvaraRadera
 11. ÅÅÅÅÅ så himla snygg :) Jag blev riktig kär i din fina burk riktig STOR liftvarning på denna:) Gillade ditt teljus kort också mycket snyggt:) Ha det jättebra och kramar från Inger:)

  SvaraRadera
 12. Vilket vansinnigt vackert papper! Jag har också en massa såna kaffeburkar hemma, så det blir nog lite liftvarning här!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Näpet motiv, alldeles rätt att bara glittra lite detaljer! Härligt väldekorerat lock till oxå - tillsammans blir det LAGOMT *Ü* {TACK för inspirationen!}

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.