onsdag 29 september 2010

Ett ljuskort

En väninna till mig fyllde år i söndags, och jag hade ännu inte provat att göra ljuskorten som är mer fyrkantiga. Ett utmärkt tillfälle att prova!


Kortet skapade jag med underbara papper från October Afternoon, på en stomme av milt grön cardstock. Färgerna är inte riktigt rätt på dessa bilderna tyvärr, det var omöjligt att få bra bilder. Hade lite bråttom för att jag hade tömningen på lådan att passa, så ni får hålla tillgodo med dessa bilder.


Använde min nya kantstans från EK Success och nestabilities. Det var jättekul att göra denna varianten, så det blir säkert fler sedan. Det gick också ganska fort, men nu är ju inte detta supermycket arbetat, det hann jag inte med.

6 kommentarer:

 1. MMM...sååå sött och välarbetat!!! Tycker att formen på detta avr toppen, man får ju plats med flera ljus och det är kanon nu när kvällarna blir allt mörkare...synd att man inte kan pyssla med ljusmys!!!


  Stor kram Lina

  SvaraRadera
 2. Underbart vackert :)

  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 3. Tusen tack gumman för den underbara PIF:en som kom idag :)

  Massa kramar <3

  SvaraRadera
 4. En jättefin ask i bra format. Man kanske kan lägga godis i också. Inte större än att den lätt att skicka på posten, måste prova. Kram Gertrud

  SvaraRadera
 5. Så fin ask! Den kan man ju lägga i lite av varje i ;)
  Har du någon beskrivning på den,eller hittade du en ute på nätet? Skulle gärna vilja testa jag också ;)

  SvaraRadera
 6. Jättefint. Kanske nåt att testa på nån gång.

  Kram Marina

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.