fredag 24 september 2010

Första shoppingen

Idag landade första shoppingen efter målgången i brevlådan. Egentligen skulle jag ha haft mer att visa upp här, men jag orkade inte åka iväg till Camilla på Designat idag, så jag får fråga maken snällt istället, så kanske han kan åka dit och hämta åt mig på söndag. Då har Camilla lageröppet, och det är nog bra om jag inte åker dit då, för då skulle vi nog inte ha så mycket pengar kvar, hon har fått in massor med läckra nyheter!Det jag handlat idag är från supersnabba Scrap & Hobby, papper från Ladybug and Friends, serien For someone you love, nya skärblad till min skärmaskin och en snöpenna. Har inte testet detta märket tidigare, så det ska bli intressant att se resultatet. Från BumbleBee shoppade jag en QK-stans, en QK QuickStik, en sån har jag velat ha länge! Och så glossy cardstock, för att testa en teknik med alcoincsen.

Tyvärr kom inte mina nya copics idag, hoppas de kommer på måndag. Är ju hur sugen som helst på att träna färgläggning med dom!! Tanken är inte alls att ajg ska överge mina älskade tombows, utan att jag ska kunna färglägga digistämplar. Eftersom jag inte får in akvarellpappret i vår laserskrivare, kan jag inte färglägga digisar med tombows. Joo, visst får jag in akvarellpappret i bläckstrålen, men då kan jag ju ändå inte måla med vattenfärger. Men nu, med copic ciao som är alkobaserade, kan jag skriva ut på blankt papper på bläckstrålen, och färglägga hur mycket jag vill!!

Ha en supertrevlig helg allesammans, och STORT TACK för alla underbara, goa kommentarer, de gör mig så varm i hjärtat!

4 kommentarer:

 1. Det verkar ju vara som julafton hos dig! :-) Vad är en snöpenna??

  Hoppas du får en toppenhelg!!
  Kram! :-)

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken intressant blogg du gör! Hittade dig genom julkortsutmaningen hos Altheas Mix, och är jätteglad för det. Är själv nybörjare, gillar att pyssla med papper och göra kort, och vill gärna lära mig mer. Nu kan jag hämta inspiration och kunskap hos dig - TACK!

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint! Pysselglädje!
  Har det mysigt!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 4. Hej! Roligt för dig att få handla igen!! Himla fina julkort du har gjort med. Lycka till i den utmaningen!! Jag har en liten fråga till dig. Jag skulle vilja göra egna nyckelringar, nåt liknande som du har gjort men jag hittar inte vart sjutton man kan köpa bara ringarna. Hur har du gjort?? Slaktat gamla nyckelringar eller köpt nya??
  Ha en trevlig helg! Kram Mia

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.