måndag 13 september 2010

Kort, PIF & Leia skapat

Skickade iväg min candy i helgen till den lyckliga vinnaren Lisa, det var extra roligt att få skicka paketet till henne eftersom det var hennes allra första vinst. Nu hoppas jag ju bara att hon blir nöjd med grejerna! Med paketet följde så klart ett "grattis till vinsten"-kort...

Alster 59

Det blev ett kort 15x15 cm, med spillbitar från en av LO:na jag gjorde i Nol, blått organzaband, blå blommor, halvpärlor, bladpins och tags. Köpte för ett bra tag sen en stor bunt med tags, utskurna i bazzil canvas, en i varje färg. Men knappt en enda stämde! Hittade jag en i färgkartan jag tyckte om, då fanns den inte att uppbringa nånstans! Och hittade jag en på nätet som jag ville se hur den såg ut i verkligheten, så fanns den 9 gånger av 10 inte med på min färgkarta!! Så, när jag då lagt ut dyra pengar för den, men inte har nån nytta av den, så bestämde jag mig för att scrappa med den istället. (Har istället börjat spara på mig provbitar 10x10 cm i en swap inne på SS istället. Den stämmer!) Klippte ner den ljusblpå lite, så den kunde ligga som matta på den mörkblå. Stansade ut en greetingfarm-flicka med mina nesties, färglagd med tombows.

Hade också tre PIF som skulle iväg, så jag bestämde mig för att få klart dom med. Knåpade ihop tre stycken väsk-charms av mina scrapprylar...

Alster 60, 61 & 62

... och är man med i utmaningen "100 alster innan nästa shopping" så måste man ju så klart göra askar till charmsen med!!

Alster 63, 64 & 65

Så jag skar till tre askar, med papper från Freja Skapargård på, och en härlig blomma, Organzaband och bling, enkelt men snyggt!

Leia lottade ju ut fyra stämplar också, så klart ska hon skicka dom tillsammans med kort hon har gjort själv. Nu har vi inte postat dom kuverten ännu, så har du vunnit i Leias tävling får du antingen blunda nu, eller låtsas glömma bort det tills det landar hos dig!


Fyra relativt lika kort skapade hon, hon har stämplat helt själv på dom, jag har hjälpt till att färglägga den stora filuren, och sett till att hon fått ett någorlunda jämnt stämpeltryck med den bara. Sen har jag ju så klart skrivit "Grattis" och namnen på dom med, Leia kan ju inte skriva ännu. Men hon har ändå "skrivit" sitt namn på varje kort! Mycket stolt var hon när hon var klar, sen lade vi korten i varsitt kuvert, men en stämpel i varje. Allt gick bra, tills jag sade att vi inte kunde åka och posta dom, för jag hade inte alla adresser, då bröt hon ihop, stackaren. Hon hade ju separationsångest från stämplarna ju, jag fick hela tiden förklara att hon hade ju en likadan själv... Men idag ska vi kila iväg och posta dom, då blir hon nog glad!

7 kommentarer:

 1. Lilla Leia, hon var så gullig såååå! Oliver blev ju jätteglad och tyckte kortet var så fint. Nu åker jag dock på att scrappa ihop med två ivriga vinnare ikväll :-D

  SvaraRadera
 2. Jättefint tackkort! Stämpeln är för söt! Gillar charmsen massor, riktigt läckert att ha på väska! Och vilka fina kort Leia gjort!!!

  SvaraRadera
 3. Läckra grejor! Och söta kort Leia gjort, det får du hälsa henne.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för dina snälla och uppmuntrande ord i min blogg! :) Ja på ett sätt känner jag mig som en vinnare även om jag inte fullföljt utmaningen och jag hoppas som sagt att jag kommer igen efter träffen för om jag ska klara min ekonomi är det nog bäst att jag lägger av med shoppingen efter det! ;)

  Wow så mycket fint du skapat och så generös du är, supersött kort till vinnaren i blogcandyn (så söt stämpel) helt underbara PIFs *lyllos mottagarna säger jag* och askarna till - du är otrolig! ♥

  Antonia kommer att bli så glad över det söta kortet som Leia gjort! :D

  Kramis Emmeli

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint! Härlig kort!
  Har en fin tisdagkväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 6. Så mycket fint! Leias kort är för gulliga.

  Ha det gott!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 7. jag blev så happy för kortet! gladast i stan tror jag :P jätte gulligt gjort av dig, linda.

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.