onsdag 29 september 2010

Utmaningar & tävlingsbidrag

Näst sista dagen laddar jag upp mina bidrag till SS's månadsutmaningar... Först skissen:Jag har utgått ganska exakt från skissen, har ändrat rosetten på bandet till en blomgrupp istället, och strött halvpärlor runt titeln - annars är det likadant. Använde en av Maja Designs vackra papper ur serien Förgät mig ej, en cirkel med blå cardstock, där jag stämplat med Stempelgledjes swirlstämpel med vit staz on runt de distressade kanterna. Stämplade Vilda Stamp's splash-stämpel bakom cirkeln. Skar fotot i tre delar och mattade det med vit cardstock. Lät fotot vila på den vackra vita spetsen, ramade in cirkeln och fotot med en underbar grupp med vita och blå hydrangeas. Stansade ut en liten journalingruta med nestabilities och skrev titeln med stickers "lugn". Denna bilden sänder verkligen ut ett stort lugn... Min man fotade båten som han och hans far var ute och seglade med fem dagar i juli 2003.

Nästa bidrag trodde jag inte alls skulle bli till, faktiskt... såg inte att jag kunde applicera temat på något jag skulle göra just nu. Temat denna månaden på SS var embossing. Men så skulle jag ju göra ett kort med ett motiv målat med mina nya copics jag köpt av Linda på SS, så då fick jag ihop ett kort...


Stämpeln landade i min brevlåda igår, inköpt begagnad på SS, så söt Magnolia! Misslyckades något med stämpeltrycket mitt på klänningen, men det löste jag genom att stämpla henne igen på mönstrat papper, klippte ut klänningen, och monterade på den när jag målat tjejen klart. Jag har embossat det högra, övre hörnet, de två minitags som tittar ut upptill till vänster - och som för övrigt är ur en färgprovskarta som jag inte alls var nöjd med! Sen är också retroblommorna embossade längst ut på kronbladen.


Sista bidraget till SS står faktiskt Leia för. Barnutmaningen denna månaden gick ut på att man skulle scrappa sin förskole/skoldag, så när Leia satt och pysslade härom kvällen gav jag henne ett dagisfoto. Det hamnade snabbt på plats, det går fort när Leia skapar, pang pang pang, så är hon inne på kort fyra eller fem! Det skulle vara en LO, men en LO kan ju ha många olika mått, så jag bestämmer helt enkelt att detta är en LO!

Nästa alster är till Altheas julkortsutmaning. Denna veckan skulle man skapa ett rosa julkort, som skulle bjudas ut till försäljning, och summan ska sms:as till Cancerfonden för bröstcancerforskningen.


Detta kort är alltså till salu för 50 kr, hela summan kommer jag att sätta in till Cancerfonden. Det var svårt att fota detta kortet så att färgerna blev rätt, detta var det närmaste jag kunde komma. Inte fult så orange som det ser ut att vara, mer åt det babyrosa hållet.


Insidan, stämplat en liten Magnolia tillsammans med en magnoliatext jag fick låna av väninnan.

Så det sista alstret för idag... I Utmaningsbloggen skulle man göra ett maskulint kort, och detta är väl maskulint om något?!?!


Kraftcardstock, albumblad som jag distressat, stämplat och chalkat. Stämplat den snygge mannen (Kort & Godt, och inget annat!) med VersaFine brun, distressat det med. Klippte ur en kalender ur ett av Tim Holtz papper, mannen som ska få kortet fyller år i november. Stämplade sen två biljettstämplat på baksidan av ett annat TH-papper, stämplarna också från TH. Klämma, kedja, säkerhetsnål och klocka med visare, alltsammans från Tim Holtz. Glittrade sen alla kanter med glitterstickles cinnamon.

Nu ska jag ta en välförtjänt vila, fast tjaa jag kanske skulle städa pysselbordet först?! Ha det gott, och tack för titten. Alla kommentarer gör mig så varm om hjärtat, tänk att ni fortsätter att komma hit och hälsa på och lämna små spår efter er, trots att jag är så dålig på att lämna spår hos er. Jag är ju alltid in och kikar på vad ni har för er, men inte alltid jag orkar lämna spår. Kämpar alltid på att bli bättre på det!!

8 kommentarer:

 1. Men jösses vad du är produktiv och fint blir det!!! Det maskulina kortet är så underbart!!! Lycka till i alla utmaningarna!!
  kram lina

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Verkligen manligt kort du har gjort, superfint. Lycka till

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt kort!!! Känns som om vinnaren redan är klar fast utmaningen precis börjat! ;) Blev så kär i den manlige stämpeln, stempelglede skrev du? Försöker hitta den men lyckas inte, kan du hjälpa mig? Kram Emmeli ♥

  SvaraRadera
 4. Jag tokgillar din layout :) Så snyggt att dela upp kortet så!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Du gör så mycket fint. Gillar segelbåtLO:n. Blev jättebra när du delade kortet. Och det maskulina kortet är så läckert.

  kram Ingba

  SvaraRadera
 6. Åh vilka fina kort du har gjort!!Trevlig helg

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt mycket fint Linda.

  Tack för betalningen förresten. Hoppas att du fortfarande är lika nöjd med väskan :)

  SvaraRadera
 8. Wow vad fin tolkning du har gjort av skissen. Helt underbar!!

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.