måndag 4 oktober 2010

Lite av varje...

Måndag = DT-alster! Denna veckan slog jag ihop mitt inspirationskort med en utmaning på SS, där temat var färgglatt. Vi har en underbar höstdag i Linköping idag, i alla fall om bara vinden lugnade sig lite. Med solen som skiner, löven som virvlar runt, så var det inte svårt att hitta inspiration till ett riktigt höstkort.


Motivet har jag färglagt med mina Copic Ciaos, idag kom äntligen de andra pennorna jag beställt, fast de kom ju först när kortet var klart så klart! Tänk att det blir så varje gång jag beställer, när grejerna kommer hem, blir jag nästan lite snopen - "jaså, beställde jag inte mer?" Denna gången var det "hur tänkte ajg nu, när jag beställde dessa färgerna?" Men det blir nog bra i slutändan... detta att färglägga med copics behöver mycket övning, men det är så himla kul! Färgerna blir mycket klarare tycker jag än med tombows, men tombows är ju vackra med - på sitt sätt. Måste ta och skriva ut lite digistämplar idag, så jag får testa mina copics för det de var menade till!

Förra veckan fick jag en alldeles, alldeles underbar pärm i posten!! Det var från min kära vän Lina, som skickade albumet med de vackra korten från scrapträffen i Nol. Man skulle skapa en sida, och rösta på en av deltagarna, som man tyckte skulle bli scrapqueen. Vi var skamligt nog många som inte riktigt hängde med hur Lina tänkte, och jag orkade aldrig göra detta, men vilken tur för mig att några orkade och förstod vad som skulle göras! För jag blev ju korad till scrapqueen, se mitt tidigare inlägg. Och förra veckan landade alltså denna underbara pärmen, med de skapade korten. Såååå läcker, den är superbulkig pga alla underbara decos. Titta och njut!!


Här längst ner ser ni den underbara tagen Lina skickade med, den är öppningsbar, så kan man läsa en underbar hälsning från henne till mig i den. Tack snälla vännen! Albumet står framme i köket, så att alla kan se den! (Varje bild är klickbar, så du lättare kan se alla underbara detaljer!)

För en tid sen bad Emma om hjälp med sin blogg, och det ställde jag ju så klart upp på. Nu tog det skamligt lång tid innan jag orkade ta tag i det, men när jag gått omkring med dåligt samvete ett tag fick jag ta itu med det. Det tog några timmar, först skulle jag ju komma på vad problemet var, och sen skulle jag ju försöka lösa det. Till slut gick det, och Emma blev så nöjd trots att jag var tvungen att göra en del förändringar som gjorde att hennes följare försvann. Idag kom ett så gulligt tack på posten, tack snälla Emma!!


Ett jättefint handgjort kort och en förpackning Primablommor!! Ser ni att man kan använda själva arket blommorna är fästade vid med? Underbara doileys, bara att klippa ut och använda!!

Nu hoppas jag att allt går bra med bilderna, för det var stora problem med att ladda upp dom - vet inte vad Blogger sysslar med idag?!?! Ha det gott!

11 kommentarer:

 1. För det första så ska du absolut inte ha dåligt samvete för att det tog tid, du har ju familj för guds skull!! Jag är bara glad att du över huvudtaget ville hjälpa mig :)
  Blommorna är inhandlade på SS-mässan i helgen och efter att ha kikat runt i din blogg så tror jag att de passar din stil, lite i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart kort du har gjort. Och så skoj att se dig färglägga med copics. :)
  Och vilka fina gåvor du har fått.

  SvaraRadera
 3. Ditt kort är jätte läckert. Själv är jag en nybörjar färgläggare och tycker det är svårt men roligt. Visst blev albumet fint! Jag kikade i det på träffen när det nästan var klart. Jag har gjort en fram och baksida. Synd att inte fler skrev motiveringar men de du fick var jätte fina! Lycka till med alla nya saker och Prima blommor får man aldrig för mycket av! Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart album och många andra fina alster. Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Hej du värdiga vinnare av Scrapqueen i Nol!!!
  Jag håller me Camilla och sen hoppas vi att fler hopplar med i galoppen tillnästa år!!
  Va fian dina bilder blev och kortet är bara för sött alltså!! Så underbart gulligt!!

  Stor kram på dig!!
  Lina

  SvaraRadera
 6. Super fint kort du gjort *nickar*

  Så himla fin pärm Lina gjort :)

  Vad gulligt av dig att hjälpa Emma och vilket fint tack du fick :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 7. Åh vilket underbart vackert album!

  Du är välkommen att haka på i min utmaning!

  Ha det gott!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 8. KOrtet du gjorde var superfint!

  kram kram

  SvaraRadera
 9. Hej! Fint höstkort! Det är roligt att skapa i färger utifrån årstiderna tycker jag. Vad fint albumet blev som vi gjorde till dig och ja det var lite synd att inte alla förstod hur det skulle gå till. Roligt att du börjar exprimentera med leran. Jag har inte ens tänkt tanken på att man skulle kunna få i dem i ramarna jag skickade med men det klart att det borde gå, på nåt vis ;). Jag har bara skrivit ut små texter som jag chalkat och lagt 3d lack i det blir ganska effektfullt det med!
  Roligt att du hamnade i top 3 av Sir Stampalot! Alltid roligt med sådana utmärkelser! Å sen var ju din ask med tillhörande fågelbur helt fantastisk med! Ha en bra dag! Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Hej! vilken tur och lycka att jag for genon cyberspacen och hamnade här på din jättefina och kreativa blogg! Jag stannar ett bra tag...här är ju otroligt mycket fint! Vill inte missa något så jag blir följare på direkten. Hälsningar från Crea

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.