måndag 1 november 2010

Altrad tändsticksask

Mitt DT-alster för BeWed blir en följetång, ni får bara se ena delen här idag. Nästa del får ni tåla er lite med, den kommer nästa måndag.

Alster 28

Jag har tagit en stor ask Solstickan och tagit ur alla tändstickor. Lade brun cardstock runt hela asken, och skar sen mattor av det underbara mönsterpappret - som nog inte alls är ett julpapper, men som är nog så juligt på baksidan. Sen har jag stämplat upp lilla Tilda med versafine på akvarellpapper, och färglagt henne med tombows. På pälsbitarna på hennes kappa har jag lagt flower soft, på vingarna glitterlim frosted lace, och på nothäftet glitterlim rock candy. Monterade ihop två olika löv med en stor ros, som jag lade guldglitter på. Guldpärlor i hörnen, och de sista på ena bladet.


Asken sedd från sidan, så att man ser min lösning för att öppna den. Har använt en bit sidenband som jag vikt dubbelt, och kört en underbar brad igenom. Alldeles lagom att få fatt i och öppna lådan med. Matta med brun cardstock och mönsterpapper på gaveln.


Så här ser det ut när man öppnat lådan, den är klädd både utvändigt och invändigt med gamla boksidor. Det var mycket pilligt att klä den, eftersom pappret är skört och väldigt gärna går sönder - tur att jag har en tjock bok. Vad som nu ska ligga i denna asken.... ja det är det ni får vänta en vecka på!!


11 kommentarer:

 1. Vilken fin ask! Motivet var så sött.

  Ha det bäst!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 2. Häftigt!
  Blir nästa steg en altrad cigarettändare? *fniss*

  SvaraRadera
 3. Super fin ask! Jag gillar att du lagt ner tid på at klå insidan, super profsigt! Jag blir nyfiken på hur du gjort med bandet för att det inte ska trassla upp sig när man drar i det. För jag antar att du gjort hål i det på något sätt för att få genom braden...

  SvaraRadera
 4. Vilket jobb du lagt ner på asken. Supersnyggt med klädd insida med. Jag har köpt mina nellie dies hos Stämpelgården och hos Nettans. Dom är verkligen superfina och det finns en hel del att välja på. Hoppas du får shoppa snart, så kul som det är! Ha det gott du med. Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Fin ask. Så glittrig och julig.
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Hej,Linda!

  Men vad fin din tändsticksask blev och så supersnyggt du målat!

  Tack,för din hälsning hos mig!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Grymt läckert med kädd insida...Jätte fin gåbort modell med något i...
  Ha en bra dag och vecka :)
  Kram, BI

  SvaraRadera
 8. Åhhhhh!!!!

  Vacker vacker!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 9. Vill du ha måtten och beskrivningen på tvillingkortet, bara hojta!

  SvaraRadera
 10. Linda Linda Linda...ännu ett så vackert och välarbetat alster! Från topp till tå är denna ask bedårande!!
  kram till dig
  Lina

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.