torsdag 18 november 2010

Födelsedags-korts-kedja?

Ja, ett sånt där ord som man nästan vrickar tungan på, hihi! Jag har detta året, 2010, varit med i just en sån kedja, där vi skickar handgjorda kort till varandra när vi fyller år. Men hon som höll i den i år fick lite för många avhopp, och mår inte tillräckligt bra för att ragga fler deltagare i år, så hon lägger ner den. Då tänkte jag att jag kör den i stället!! Så ni som vill ha hela brevlådan proppfull med vackra, scrappade födelsedagshälsningar till födelsedagen, ni ska anmäla er till mig. Jag ska försöka ordna med en bannér som ni kan låna och göra reklam för kedjan inne i er blogg, men den kommer lite senare i så fall. Några enkla och ganska självklara regler har jag:

Regler: 
♥ Ett handgjort, scrappat av dig, födelsedagskort till varje mottagare till deras födelsedag.
 Max 2-3 födelsedagar per månad.
 Är "din" månad redan full, kanske det finns plats i någon annan månad som du kan ta istället.
 Kedjan gäller för ett helt år, 2011, från januari till december
 Går du med tar du samtidigt på dig ansvaret att skicka till alla tjejer till deras födelsedag
 Man behöver absolut inte skicka med någon liten RAK i kortet, men är det någon man känner att man vill uppmuntra lite, någon man känner mera ingående än de andra, och man VILL ge något litet - ja då är det upp till var och en. Men detta är i första hand en ren kortkedja, där vi skickar egna scrappade kort till varandra, bara för att det är så roligt att få brevlådan full med vackra, handgjorda kort på vår födelsedag.
Du måste ha en blogg, där du visar upp de kort du fått.


Känner du någon som gärna skulle vara med, men inte brukar hälsa på här inne hos mig, får du gärna länka dom hit. Ännu bättre: skriv ett inlägg i din blogg med länk hit, så att vi blir ett fullt kalenderår!!

VIKTIGT: Tänk på att för att din anmälan ska vara giltig, ska du MAILA in din adress, ditt födelsedatum och sist men inte minst: din blogadress till mig!!

12 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med:) Har letat lite en sådan här kedja och tycker det skulle var jätte kul att glädja andra och dessutom få brevlådan full när man själv fyller ;)
  Ska kolla med några till som jag tror vill vara med, men jag återkommor om det.
  Kram, BI

  SvaraRadera
 2. Åh vilken gullig tanke Linda! Jag beundrar dig för din stora drftighet och ork..jag ska ta mig en funderare på om jag kan tänkas hinna vara med...det är mycket på gång här och därför har jag inte varit en flitig besökare och topen vän på ett tag . Förlåt mig för det...jag är offtast här varje dag men har inte haft tid att skriva om allt det underbara du skapar. Jag är imponerad ska du vet och ovan på allt fint har du tid och den underbara viljan att dra igång en kort-kedja!! U go girl!! Hinner jag göra ett gäng kort innom snar framtid så hakar jag på , men min pysselverksamhet kommer ligga nere ett tag..vet ej hur längeinte för att jag vill utan för att det måste!!! Det kommer bli så bra tillslut!! Ha en härlig dag Linda!
  Du är en toppen vän!
  kram Kram

  SvaraRadera
 3. I'm in! Mailar dig... Kram

  SvaraRadera
 4. Här är en av Britt-Ingers vänner som vill vara med!Skickar mail med alla uppgifterna

  Ha en bra dag
  /Hozzan

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag vill självklart vara med på denna kedja.Tycker att det låter superkul .Skickar mail trill dig med mina uppgifter.
  Catharina

  SvaraRadera
 6. Jag hakar på och litar på att vi hjälps åt med att komma ihåg att posta! :-D

  SvaraRadera
 7. Hej Linda !!
  Vad mycket fint du har på din blogg....läckra askar och kort och virkat hur fint som helst. Men jag skulle säga till dig att gå in hos mig och klicka på pepparkakor och lussekatter under bilden så kommer du till beskrivningarna. Lycka till !! // Eva

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Så kul..det vill jag vara med på..har skickat mail till dig
  Kram// Inga

  SvaraRadera
 9. Jag skulle gärna hänga på. ifall det finns plats!! =) Skickar ett mail till dig...*kram*

  SvaraRadera
 10. Hej Linda,
  My written Swedish is bad - but understand 99% and speaks some...hence this message in English....
  What a neat idea, hope you guys hinsidan really makes this happen... have already emailed some of my friends in Sweden and suggested that they stop by your blog
  / Anne

  SvaraRadera
 11. STORT GRATTIS till vinsten inne hos Kamilla :)

  Jag är inte ett dugg avis *s*

  Ha de gott.
  kram Gurkiss

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Jag skickar in hos de som är med i swappen. Så spännande!

  Kram Maria
  http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

  SvaraRadera

Jag skulle bli så glad om du ville lämna några ord innan du går härifrån. Både ris och ros är välkommet! Saknar du något? Önska gärna, så ska vi se vad jag kan hitta på.

I'd be very happy if you left me a word or two before you leave. Feel free to suggest projects or idées on how to make the blog better.